Konačno da neko kaže jasno i glasno: Jović mora da napusti Real ukoliko želi da sačuva karijeru!

18.04.2022

14:43

0

Autor: 24sedam

Dragoslav Stepanović nema ni najmanju dilemu

Konačno da neko kaže jasno i glasno: Jović mora da napusti Real ukoliko želi da sačuva karijeru!
profimedia-0636280758 - Copyright Profimedia

Stigao pre skoro tri godine Luka Jović u madridski Real sa oreolom jednog od najtalentovanijih napadača u Evropi. Posle sezone za pamćenje u Ajntrahtu, „kraljevski klub“ je na račun nemačkog bundesligaša uplatio 60 miliona evra, ali će srpski reprezentativac, kako stvari stoje, ostati u lošem sećanju svima na „Bernabruu“ što se tiče učinka na terenu kada jednog dana zatvori vrata kultnog madridskog stadiona.

Sva je prilika, već predstojećeg leta. To nekadašnjem Zvezdinom đaku savetuje i iskusni srpski strateg Dragoslav Stepanović, koji je najveći trag u igračkoj, kasnije i trenerskoj karijeri ostavio u Nemačkoj, gde je tokom Lukinog prvog mandata u Ajntrahtu imao i svojevrsnu mentorsku ulogu mladom Srbinu.

- Vreme mu je već veliki problem. Luka ne igra redovno već tri godine. Nikada ne zna kada će biti upotrebljen. Trebalo bi da pređe u klub u kojem će biti prva opcija, gde može ponovo da se vrati na vrhunski nivo i sačuva karijeru – kazao je nekadašnji trener Vojvodine i Čukaričkog i dodao:

- U Realu nema prilike za njega. Luka je trenutno samo zamena. Mora da napusti Madrid i ode tamo gde može redovno da igra – uveren je Dragoslav Stepanović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike