Real je spreman za novu bombu, ali… Prepreka je bizarna, Florentino bi sada mogao baš da zažali!

27.05.2022

16:48

0

Autor: 24sedam

Rafael Leao na meti Madriđana, koji jure zamenu za Mbapea

Real je spreman za novu bombu, ali… Prepreka je bizarna, Florentino bi sada mogao baš da zažali!
Rafael Leao - Copyright Tanjug/AP Photo/Antonio Calanni

Bio je spreman crveni tepih za Kilijana Mbapea na „Santijago Bernabeu“, ali su Madriđani (ne)očekivano dobili hladan tuš. Francuski superstar je rešio da produži saradnju sa PSŽ-om, pa su čelnici Reala prinuđeni da traže alternativna rešenja za pojačanje u najisturenijem delu tima za nastupajuću sezonu.

Španski mediji pišu da je Florentino Perez spreman da navijačima „kraljevskog kluba“ da „utešnu nagradu“, ali na putu realizaciji posla stoji, za moderne biznise, pomalo bizaran razlog…

Zvezda Milana Rafael Leao bio bi rado viđen na kultnom madridskom stadionu u belom dresu. Ofanzivac koji je bio možda i najzaslužniji za povratak Skudeta na „San Siro“ posle 11 godina veoma visoko se kotira u razmišljanjima čelnika Reala, kojima najveću prepreku u potencijalnom poslu predstavlja prvi čovek kluba Florentino Perez.

Cena od 120 miliona evra koju je postavio Milan nije ni izbliza opterećenje Madriđanima koliko izuzetno loši odnosi predsednika „kraljevskog kluba“ i fudbalerovog agenta Žorža Mendeša, koji, prema pisanjima španskih medija, ne mogu ni da se međusobno pogledaju u oči.

Ipak, mali tračak nade Realu daje činjenica da bi poslednju reč trebalo da ima brzonogi ofanzivac kojem ideja o dolasku u Madrid nije nimalo odbojna…

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike