Zvezda gubi još jednu bitku od Rendžersa? Škoti krenuli u ofanzivu na napadača kojeg povezuju sa crveno-belima!

27.05.2022

15:17

0

Autor: 24sedam

Mateo Kasijera velika želja Van Bronkhorsta

Zvezda gubi još jednu bitku od Rendžersa? Škoti krenuli u ofanzivu na napadača kojeg povezuju sa crveno-belima!
profimedia-0638249880 - Copyright Profimedia/Dmitry Feoktistov/TASS

Stao je Glazgov Rendžers na kraj Zvezdinog evropskog pohoda u tek završenoj sezoni, a pre nego što je bilo ko očekivao srpski i škotski velikani mogli bi ponovo da ukrste koplja. Ovoga puta ne na terenu, već u kancelarijama, pošto izveštaji iz Rusije govore da su čelnici dva kluba zagrizli da u svoje redove dovedu istog igrača – Matea Kasijeru.

Kolumbijski napadač, koji je minulu takmičarsku godinu završio sa 14 golova u dresu Sočija izvesno će promeniti sredinu, ponajviše zbog rampe koja je ruskim klubovima spuštena za učešća u međunarodnim takmičenjima.

Nedavno su pojedini beogradski, ali i ruski mediji, pisali o planovima čelnika Zvezde da uđu u trku za potpis brzonogog centarfora, kojeg je Soči platio 1.2 miliona evra portugalskom Belenensesu posle eliminacije od Partizana u kvalifikacijama za Ligu konferencija.

Međutim, sve govori da Terzić i Mrkela neće imati nimalo lak zadatak u slučaju da krenu po Kasijeru, pošto je i agent fubalera ruskim medijima otkrio da je Rendžers već počeo pregovore sa Sočijem na insistiranje trenera Đovanija Van Brnkhorsta, koji Kolumbijca poznaje iz vremena kada je nosio dres Ajaksa.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike