Zvezdini Gardisti na Marakani slavili Kup – jedan je otkrio da li se ovog leta vraća kući! (VIDEO)

26.05.2022

19:38

0

Autor: 24sedam

Crveno-beli oduševljeni posle pobede nad Partizanom

Zvezdini Gardisti na Marakani slavili Kup – jedan je otkrio da li se ovog leta vraća kući! (VIDEO)
0MET5929 - Copyright MN Press

Iza fudbalera Crvene zvezde je još jedna sezona za pamćenje. Pogotovo usled činjenice da su u prolećni deo sezone ušli sa pet bodova zaostatka u odnosu na večitog rivala Partizan.

Ipak, večeras je na stadionu „Rajko Mitić“ upriličeno još jedno šampionsko slavlje – posebno slatko, posle pobede nad večitim rivalom Partizanom (2:1) u finalu Kupa Srbije za odbranu duple krune.

Iako tribine najvećeg srpskog fudbalskog zdanja nisu bile ispunjene do poslednjeg meča, navijači oba kluba pobrinuli su se da u svet ode još jedna vatrena slika najveće utakmice našeg fudbala, a izabranici Dejana Stankovića večeras su imali posebnu podršku koju su im dali nekadašnji prvotimci Vujadin Savić, Filip Stojković i Nemanja Radonjić.

Brzonogi ofanzivac stigao je u Beograd kako bi se za nekoliko dana javio na prozivku selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija, pa nije bilo šanse da propusti priliku da podrži voljeni klub na putu do još jednog trofeja.

- Dokazali smo više puta da smo puno bolja ekipa od njih. Iskreno sam i danas verovao u naše momke, da ćemo dobiti. Drago mi je da se dupla kruna vratila gde joj je mesto i treba da nastavimo ovako – kazao je Radonjić.

Reprezentativac „orlova“ završio je misiju u Benfiki, gde je tek završenu sezonu proveo kao pozajmljen igrač Olimpika iz Marselja, a čiji će dres nositi u nastupajućoj takmičarskoj godini još nije definisano.

- Imam još godinu dana ugovora sa Marseljom, ne znam još ništa, znaću možda nešto više posle reprezentativnih obaveza koje nam sada predstoje – kazao je Radonjić, uz kratak osvrt na mogućnost povratka u Ljutice Bogdana.

- Iskreno u ovom momentu ne verujem, ali sam rekao da ću se vratiti kad-tad i samo je pitanje vremena – završio je Nemanja Radonjić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike