Zvezda napravila plan priprema! Zna se gde se putuje i ko će biti protivnici

13.05.2022

07:35

0

Autor: 24sedam

Odmor će trajati 15-ak dana, jer je sve prilagođeno Mundijalu u Kataru

Zvezda napravila plan priprema! Zna se gde se putuje i ko će biti protivnici
20220112mmZvezda10 - Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde privode kraju sezonu, u kojoj imaju šansu da odbrane duplu krunu. Na dva kola do kraja plej-ofa u Superligi imaju dva boda više od Partizana, protiv koga će igrati i u finalu Kupa Srbije. Borba za trofej u nacionalnom kupu zakazana je za 26. maj.

I dok se čeka konačan ishod sezone, u Ljutice Bogdana napravljen je plan priprema za sezonu pred nama.

Stručni štab i prvotimci će imati samo 15 dana odmora jer će predstojeća sezona (na međunarodnom nivou) početi ranije zbog Svetskog prvenstva u Kataru, od 21. novembra.

Kako prenosi Mozzart sport, posle dve nedelje odmora, fudbaleri Zvezde će se 11. juna pojaviti na prozivci kod šefa stručnog štaba Dejana Stankovića. Zatim će dva dana trenirati u Beogradu posle čega sledi prva faza priprema na Zlatiboru od 13. do 21. juna.

Sa Zlatibora se vraćaju u Beograd gde će opet provesti samo dva dana a nakon toga sledi druga faza priprema u Sloveniji. Crveno-beli bi tamo trebalo da imaju provere protiv najjačih slovenačkih klubova Olimpije i Maribora, a kraj priprema je planiran za 3. ili 4. jul.

Nova sezona u Superligi Srbije počeće 9. jula, kada će Zvezda imati premijeru u novoj sezoni.

Kada je reč o kvalifikacijama u UEFA takmičenjima, ako Zvezda odbrani titulu startovaće od trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona koje je na programu 2. avgusta. A ako se desi da ne odbrani titulu, start u kvalifkacijama za Ligu Evrope zakazan je za 4. avgust, a u Ligi konferencije je nešto ranije, 21. jula.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike