Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Ko će biti prvak Srbije i Italije? Da li će Partizan u finale? Uf, kakva su 2 dana pred nama...

20.05.2022

08:00

0

Autor: 24sedam

U subotu Vlahovićev Juventus, svi ostali mečevi u nedelju

Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Ko će biti prvak Srbije i Italije? Da li će Partizan u finale? Uf, kakva su 2 dana pred nama...
281160061_417419640203585_5600823404617476139_n - Copyright MN Press/Tanjug/AP Photo/Antonio Calanni/Tanjug/AP Photo/Alessandra Tarantino

Vikend pred nama rezervisan je za završnice fudbalskih liga širom Evrope, pa i Srbije. Saznaće se ko će biti prvak naše države, ali biće i zanimljivih košarkaških okršaja.

Krenimo redom, od subote i Serije A. U Italiji se za Skudeto bore Milan i Inter, a Juventus je već ispao iz trke. Ipak, ekipa našeg Dušana Vlahovića je izborila plasman u Ligu šampiona i na četvrtoj poziciji su nedodirljivi, ali ne mogu ni na treće mesto koje drži Napoli.

Tanjug/AP Photo/Alessandra Tarantino
 

Ovaj duel je mnogo značajaniji Fiorentini koja ima šansu za Ligu Evrope, pa će ekipa iz Firence mnogo više da grize. Naravno, ovaj duel (subota, 20.45, TV Arena sport - Premium 2) biće zanimljiv zbog novog gostovanja sprskog reprezentativca u Firenci. Navijači mu nisu sigurno zaboravili prelazak u Torino, ali ostaje da se vidi da li kako će ga sada dočekati. Da li će negativna energija sada da bude manja.

Prelazimo na mnogo sadržajniji dan, a to je nedelja. Kao što smo rekli, Milan i Inter odlučuju o tituli. Rosoneri imaju dva boda više, pa tako drže sudbinu u svojim rukama. Gostovaće Sasuolu našeg Filipa Đuričića (Premium 1), dok će Neroazuri biti domaćin Sampdoriji. Oba duela počeće u 18 časova, pa ćemo tada znati da li će Italija dobiti novog prvaka, ili će možda Inter u poslednjem kolu odbraniti tron.

Samo pola sata kasnije počeće i konačan rasplet u srpskoj Superligi. Ista je situacija kao u Seriji A. Crvena zvezda ima dva boda više od Partizana, i oba tima su domaćini. Ekipa Dejana Stankovića ugostiće Voždovac, a tim Aleksandra Stanojevića niški Radnički. Crveno-belima je dovoljan i bod da osvoje petu uzastopnu titulu, dok se u Humskoj nadaju kiksu večitog rivala, naravno uz svoj trijumf.

MN Press
 

Ali sve će se definitivno znati nešto posle 20 časova.

I za kraj dana i vikenda (21.00, TV Arena sport - Premium 1), očekuje nas i malo košarke. U dvorani "Aleksandar Nikolić", Partizan će ugostiti Budućnost u odlučujućoj utakmici polufinalne serije AdmiralBet ABA lige. Podsetimo, u prvom duelu slavio je tim Željka Obradovića, zatim je u Podgorici uzvratila ekipa Aleksandra Džikića, za 1:1.

U nedelju ćemo definitivno znati ko će na megdan boljem iz okršaja Crvene zvezde i Cedevita Olimpije koji ćete u ponedeljak takođe moći da gledate na kanalima TV Arena sport.

Takođe možete i da pratite završnicu plej-ofa u NBA ligi, po konferencijama. Parovi su Majami - Boston, odnosno Golden Stejt - Dalas.

 

Top 5 TV prenosa ovog vikenda:

Subota (20.45) Fiorentina - Juventus (TV Arena sport - Premium 2)

Nedelja (18.00) Sasuolo - Milan (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (18.30) Crvena zvezda - Voždovac (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (18.30) Partizan - Radnički Niš (TV Arena sport - Premium 2)

Nedelja (21.00) Partizan  Budućnost (TV Arena sport - Premium 1)

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike