Radnik u velikom stilu završio sezonu! Trojku protiv Kolubare ukrasio evrogol Spasića!

19.05.2022

16:00

0

Autor: 24sedam

Ekipa iz Surdulice završila sezonu kao devetoplasirana u Superligi Srbije

Radnik u velikom stilu završio sezonu! Trojku protiv Kolubare ukrasio evrogol Spasića!
20210927mrCukRad12 - Copyright MN Press

Konac delo krasi, a Radnik je sezonu završio pobedom nad Kolubarom u poslednjem kolu plej-auta Superlige Srbije 3:0 (1:0) i na kraju je zauzeo ukupno deveto mesto.

Ekipa Dušana Đorđevića možda nije uspela da stigne do plej-ofa, ali je plej-aut odigrala na visokom nivou kao i veći deo prolećnog dela, zabeležila je četiri pobede i tri remija.

Kolubara je bila svakako deseta na tabeli pre meča i obezbedila je opstanak, pa je meč bio otvoren, lep za gledanje, a obeležio ga je evrogolom Miloš Spasić već u sedmom minutu. Odlični krilni napadač ispalio je projektil sa oko 25 metara, lopta se kao tane zabila u same rašlje.

Surduličani su bili bolji rival po veoma toplom vremenu, a pitanje pobednika rešio je najbolji strelac tima mladi napadač Uroš Milovanović u 55. minutu. Pokazao je koliko je opasan i spretan u šesnaestercu. Na kraju se u strelce upisao Borko Duronjić, a asistent je bio rezervni golman Vuk Vukadinović! On je ispucao loptu iz svog šesnaesterca, ona je odskočila i preskočila poslednjeg igrača odbrane gostiju, a brzonogi napadač domaćina je lobovao čuvara mreže za konačnih 3:0.

Već se zna da su ispali Proleter i Metalac, a sutra se u preostalim mečevima Novi Pazar i Radnički iz Kragujevca bore za bolju poziciju u baražu. Da napomenemo, 13. iz Superlige (u ovom momentu Novi Pazar) igra dvomeč protiv četvtopladirnaog iz prve lige Srbije, a 14. na tabeli iz SLS sa trećeplasiranim timom iz PLS.

Superliga Srbije, 37. kolo

Plej-aut
Četvrtak
Radnik - Kolubara 3:0 (1:0)
/Spasić 7, Milovanović 55, Duronjić 86/

Petak
Mladost - Spartak 17.30 TV Arena 3 Premium
Proleter - Novi Pazar 17.30 TV Arena sport 1
Radnički 1923 - Metalac 17.30 TV Arena 2 Premium

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike