Evo ko će suditi Zvezdi i Partizanu u kolu odluke! Superliga se oglasila i povodom odlaganja

19.05.2022

04:58

0

Autor: 24sedam

Do pomeranja je došlo zbog Evrolige

Evo ko će suditi Zvezdi i Partizanu u kolu odluke! Superliga se oglasila i povodom odlaganja
20220416npErakovic2 - Copyright MN Press

Povodom odlaganja utakmica poslednjeg kola plej-ofa Superlige Srbije oglasila se i Superliga Srbije.

- Zbog odigravanja međunarodnog košarkaškog turnira Evrolige u Beogradu na kome se očekuje prisustvo nekoliko hiljada navijača iz inostranstva danas je održan hitan sastanak sa predstavnicima Direkcije policije na kome su razmatrane sve okolnosti koje se odnose na bezbednosnu procenu i potencijalnu mogućnost ugrožavanja javnog reda i mira.

Imajući u vidu obavezu poštovanja Propozicija za takmičenje, kao i činjenicu da je bezbednost svih aktera i posetilaca naših utakmica glavni prioritet, doneta je odluka da se termin utakmica čije je odigravanje zakazano za subotu 21. maj u Beogradu, FK Crvena zvezda - FK Voždovac i FK Partizan - FK Radnički, promeni za nedelju 22. maj. Radi očuvanja integriteta takmičenja, a u skladu sa Propozicijama za takmičenje u Super ligi Srbije, navedena promena morala se primeniti i na utakmicu FK TSC - FK Vojvodina, s obzirom da se radi o utakmici koja odlučuje o plasmanu u UEFA takmičenja.  

Zajednica fudbalskih klubova Superlige i Prve lige Srbije koristi priliku da izrazi zadovoljstvo saradnjom sa Direkcijom policije MUP-a Republike Srbije i iskazanim razumevanjem situacije od strane klubova, čime je očuvan odgovoran odnos prema uspešnoj i bezbednoj organizaciji utakmica i samog takmičenja - navedeno je u saopštenju Zajednice.

Inače, na istom sajtu su potvrđene i informacije o sudijama tri meča koji će početi u 18.30 u nedelju. Tako će Zvezdi i Voždovcu suditi Dejan Trifković, Partizanu i Radničkom Milan Stefanović, a TSC-u i Vojvodini Novak Simović.

Superliga, 37. kolo (7. kolo plej-ofa):

Četvrtak:

18.00 Čukarički - Napredak

Nedelja:

18.30 Crvena zvezda - Voždovac

18.30 Partizan - Radnički

18.30 TSC - Vojvodina

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike