Stanković najavio promene u timu, a imao je poruku i za Lalatovića

31.10.2020

11:35 >> 11:54

0

Autor: D. B.

Trener Crvene zvezde pred gostovanje u Surdulici spomenuo i Slavoljuba Đorđevića

Stanković najavio promene u timu, a imao je poruku i za Lalatovića
Copyright MN Press

Između rapsodije protiv Slovana iz Libereca i meča koji bi mogao da oslika realne domete Crvene zvezde u Ligi Evrope protiv Genta (“Stadion Rajko Mitić”, četvrtak 5. novembar, 21) stiže okršaj protiv Radnika u Surdulici u okviru 13. kola Superlige (nedelja 1. novembar, 15 časova, Arena sport 3).

Kako je otkrio trener Crvene zvezde Dejan Stanković, u timu protiv Radnika od prvog minuta biće Gelor Kanga, a moguće je i da zaigra momak koga dugo nije bilo u dresu šampiona Srbije – Ričmond Boaći.

Kanga će sigurno igrati. Važan je šraf, fenomenalan igrač. Opet, ne treba se igrati zdravljem igrača. Dakle, Kanga će početi u nedekju, a za Boaćija ćemo videti – precizan je Stanković.

Svakako da je pred Stankovićem težak posao. Svi još pričaju o načinu na koji je Zvezda stigla do trijumfa nad Liberecom, hvalospevi nikako da prestanu, a valja pobediti Radnik. Posao će biti sigurno teži pošto je na klupi tima iz Surdulice čovek koji je jako dobro poznaje tim Crvene zvezde Slavoljub Đorđević.

– Presrećan sam zbog njega. On je čovek koji želi da se takmiči i da napreduje. Pokazao je dok je bio u Zveudi ko je i šta je. Kao trener omladinaca odigrao je grupnu fazu Lige šampiona. Da, poznaje nas, a dolazio je kod nas i dok se pravio pauzu. Ne verujem da će biti mnogo iznenađenja – tvrdi trener crveno-belih.

Pročitajte još: Đorđević i Lazetić za Arenu: Zar je rasprava skandal? (video)

Jasno je Stankoviću i da crveno-beli ne smeju da naprave kiks, uprkos bodovnoj prednosti na tabeli Superlige. Takođe, mu je jasno i da će morati da napravi rotacije u odnosnu na tim koji je “smaleo” Slovan.

– Kada se igra u ritmu četvrtak-nedelja svi igraju dovoljno. Nema mnogo igrača koji nisu uključeni u roster. Svi oni su potrebni Crvenoj zvezdi. Mi smo takav klub da spremamo svaki meč i za nas je Liberec već istorija. Prvenstvo je velika obaveza i ne želimo da propuštamo bilo šta. Ne želim da se desi kiks kao protiv Javora. Bićemo spremni.

Konstatacija novinara da će Zvezdinim rivalima posle Slovana klacati kolena, nasmeja je Stankovića.

– Ne znam da li će klecati kolena, ali ćemo imati poštovanje. Svako želi da se dokaže i pokaže. Ali, mi gledamo samo sebe i svoje dvorište. Da uzememo tri boda, a i da napravimo odmor igračima – tvrdi Stanković.

Bez nekog senzacionalnog odgovora ostali su svi koji su želeli da čuju šta Stanković ima da kaže treneru Vojvodine Nenadu Lalatoviću posle ocene da će se i Voša boriti za titulu, a da o njoj niko ne govori.

Poštujemo sve, ali gledamo samo sebe. Od nas sve zavisi. Kakvi mi budemo tako će se kreirati i prvenstvo – tvrdi Stanković.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike