Zvezda zove i časti "za sve pare"! Dođite da zajedno osvojimo petu uzastopnu titulu, Marakana mora da bude puna!

16.05.2022

07:24

0

Autor: 24sedam

Crveno-belima je teoretski potreban samo jedan bod

Zvezda zove i časti "za sve pare"! Dođite da zajedno osvojimo petu uzastopnu titulu, Marakana mora da bude puna!
20220515npDelije6 - Copyright MN Press

Fudbalere Crvene zvezde do kraja sezone očekuju još dve utakmice. Jedna je protiv Voždovca, za kraj takmičenja u Superligi, a druga je u finalu Kupa Srbije protiv Partizana.

U subotu, crveno-beli će ugostiti "zmajeve", a posle pobede u Kruševcu, teoretski im je dovoljan samo jedan bod da odbrane titulu. Zbog toga, uprava kluba iz Ljutice Bogdana odlučila je da nagradi navijače.

- Fudbaleri Crvene zvezde će u subotu, od 18.30 dočekati ekipu Voždovca u okviru sedmog, a ujedno i poslednjeg kola plej-ofa nacionalnog šampionata, a izabranicima Dejana Stankovića dovoljan je bod kako bi i matematički osigurali titulu državnog prvaka. Naš klub je tim povodom odlučio da se zahvali svima onima koji vole crveno-bele boje, pa će kapije Marakane biti otvorene za navijače - navedeno je na sajtu crveno-belih.

- Četa Dejana Stankovića zaslužila je spektakl za kraj ovosezonskog šampionata, a kapije stadiona biće otvorene za sve vas. Pred našim fudbalerima je još jedno, ujedno i najvažnije finale u nizu i upravo zato je vrlo važno da tribine Marakane budu ispunjene u što većem broju. Neka zastave, dlanovi i crveno-beli rekviziti preplave tribine našeg stadiona, i neka se pesma navijača ori. Dođite da zajedno osvojimo petu uzastopnu titulu. Jedno je sigurno, očekuje nas pravi spektakl.

Zvezdaši, vidimo se na Marakani! - zaključeno je u saopštenju.

Kada je reč o finalu nacionalnog kupa, mesto odigravanja se još ne zna. To će biti odlučeno žrebom u narednim danima.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike