Zvezdi treba još jedan bod za odbranu trona, a od Stankovića ni reč posle trijumfa u Kruševcu!

15.05.2022

18:41

0

Autor: 24sedam

Strateg šampiona izbegao kamere TV „Arena sport“

Zvezdi treba još jedan bod za odbranu trona, a od Stankovića ni reč posle trijumfa u Kruševcu!
NAPREDAK_vs_CRVENA_ZVEZDA_01 - Copyright MN Press

Došla je Crvena zvezda na bod od odbrane šampionskog trona, a od trenera Dejana Stankovića ni reč…

Crveno-beli su uspešno položili jedan od najvećih ispita u plej-ofu Superlige Srbije, savladali su Napredak u Kruševcu (1:0), ali posle meča na stadionu pod Bagdalom strateg kluba iz Ljutice Bogdana Dejan Stanković odlučio je da ne ispuni uobičajenu proceduru i da svoj komentar za TV „Arena sport“, čiji su novinari, takođe, izrazili čuđenje zbog toga što je Stanković pred kamere beogradske televizije poslao pomoćnika Nenada Sakića.

- Najvažnije od svega je da smo osvojili tri boda. Bilo je teško, odigrali smo takmičarsku utakmicu. Naišli smo na protivnika koji je igrao čvrsto i odgovorno i, mislim, da su ovako igrali neke prethodne utakmice sigurno bi osvojili koji bod više. Bravo našim momcima koji su igrali za titulu, ostvarili smo cilj, ostaje nam još jedna utakmica protiv Voždovca da overimo trofej. Svaka čast momcima i sjajnoj publici – kazao je Sakić.

Strateg Kruševljana Zoran Milinković čestitao je favorizovanom rivalu na zasluženoj pobedi.

- Ne prija nam poraz, ali mislim da smo u dobrom delu utakmice bili dostojan rival, delovali dobro, tražili svoje momente… Nisam baš video najbolje situaciju kod gola, ali mislim da je bio nespretan i nesrećan… Možda nije tako trebalo da primimo gol, ali takve su okolnosti… Za našu ekipu još više iskustva – kazao je Milinković.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike