Pazarci ogorčeni! I FSS i klubovi srećni jer ćemo igrati u baražu, brutalna kampanja medija

15.05.2022

16:26

0

Autor: 24sedam

Na svom terenu su poraženi od Radnika, što je bilo povod za novo saopštenje

Pazarci ogorčeni! I FSS i klubovi srećni jer ćemo igrati u baražu, brutalna kampanja medija
Navijači Novog Pazara - Copyright MN Press

Fudbaleri Novog Pazara su poraženi u utakmici pretposlednjeg kola Superlige Srbije. Na njihovom terenu ih je pobedio Radnik, a nakon meča posle kojeg će igrati u baražu, izdato je i saopštenje.

Prenosimo ga u celosti.

- Medijska i svaka druga kampanja, koja je vođena protiv Fudbalskog kluba Novi Pazar, konačno je za njene kreatore urodila plodom, jer će naš klub morati kroz baraž da se bori za opstanak u Superligi.

 

 

Istovremeno, utakmica sa Radnikom, koju je Novi Pazar danas izgubio, pokazala je svu besmislenost optužbi na naš račun da je ishod tog meča manje-više unapred poznat.

Pretposlednje kolo ogolilo je neregularnost prvenstava u Srbiji i to od strane onih koji sve vreme optužuju Novi Pazar. Svi rezultati plej auta mogli su se predvideti, jedino je Novi Pazar igrao pošteno i Radnik je pobedio u našem međusobnom duelu.

Verujemo da su srećni svi u Fudbalskom savezu Srbije i klubovima zbog toga što će Novi Pazar igrati u baražu. Međutim, Upravni odbor će na sednici koja će biti održana naredne sedmice doneti odluku da li ćemo uopšte igrati baraž, jer je jasno da se Novi Pazar tretira kao nepoželjan element u superligaškom društvu i svesni smo da će biti i dodatnih mahinacija i manipulacija kako bi se sprečilo da naš klub kroz doigravanje ostane u elitnom takmičenju.

Celo prvenstvo se borimo sami protiv svih, sa brutalnom kampanjom medija, javnosti i klubova protiv Fudbalskog kluba Novi Pazar. Nikada, za poslednjih nekoliko decenija, Novi Pazar nije imao gori tretman u savezu, nego što ima sada - navedeno je u saopštenju Upravnog odbora Pazaraca.

Poslednji meč odigraće protiv Proletera za koji se već zna da će sledeće sezone igrati u Prvoj ligi Srbije.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike