Stanojević je besan! Već zna na koga (ne)može da računa, Radojičić pričao o jeftinim golovima

07.05.2022

14:11

0

Autor: 24sedam

Crno-beli su slavili sa 2:1, već u sredu novi duel u Kupu Srbije

Stanojević je besan! Već zna na koga (ne)može da računa, Radojičić pričao o jeftinim golovima
20220410npStanojevic3 - Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana pobedili su Vojvodinu u utakmici petog kola plej-ofa Superlige Srbije i tako došli na prvo mesto tabele, s tim da Crvena zvezda ima meč manje. Pitanje pobednika bilo je rešeno već u prvom poluvremenu, golovima Nikole Terzića, a onda i Rikarda Gomeša, mada je u samoj završnici "stara dama" smanjila.

Posle duela u Humskoj pred kamere TV Arena sport stali su šefovi stručnih štabova Aleksandar Stanojević i Dragan Radojičić.

Iako je upisana pobeda, Stanojević je rekao da ima razloga da bude zabrinut.

- Momci su olako shvatili utakmicu posle 2:0. Mogli smo da damo još koji gol, ali su pojedini igrači loše ušli u utakmicu. To je znak meni, na koga mogu da računam. Imali smo i rovitih igrača, pa smo morali da menjamo. Imali smo i nekih kadrovskih problema, ali rešićemo. I sigurno će biti promena u sredu (u Kupu Srbije) - kazao je Stanojević, a onda je meč komentarisao i kolega Radojičić.

- Kao smo se probudili u drugom poluvremenu. Dosta smo padali i to je da kažem dobra stvar pred utakmicu Kupa. Danas smo i teoretski izgubili šanse za plasman u Evropu. Okrećemo se Kupu... Da se odmorimo malo i da u sredu dođemo i pokažemo u još boljem izdanju. Opet smatram, bez obzira na kvalitet Partizana, pravili smo greške. I iz našeg poseda primali golove.

Printscreen/TV Arena sport
 

Da niko ne blokira Rikarda, dosta jeftino... To bode oči, mene nervira, ali mi ne preostaje nuišta drugo nego da žešće radim. Ostaje nam ta utakmica, da pokušamo da spasemo sezonu. Mada nema šta da spaasavamo, jer je ovo možda maksimum - rekao je šef struke Novosađana.

Već u sredu, takođe na stadionu u Humskoj isti rivali odmeriće snage u polufinalu Kupa Srbije. Drugi par čine Zvezda i Novi Pazar.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike