Od Voždovca sve zavisi: Stanojević priželjkuje pobedu i još kad bi "zmajevi" dobili Zvezdu...

15.05.2022

15:50

0

Autor: 24sedam

Crno-beli su u prethodna dva meča slavili sa ukupnih 7:0

Od Voždovca sve zavisi: Stanojević priželjkuje pobedu i još kad bi "zmajevi" dobili Zvezdu...
20211031mmStanoj11 - Copyright MN Press

Još samo dve utakmice ostale su fudbalerima Partizana do kraja sezone u Superligi, a prva je na programu sutra. Ekipa Aleksandra Stanojevića će gostovati Voždovcu u utakmici pretposlednjeg kola plej-ofa, a zanimljivo je da će "zmajevi" Aleksandra Linte u poslednjem kolu igrati sa liderom, Crvenom zvezdom.

Crno-beli su u prethodna dva meča ove sezone slavili sa 4:0, a zatim i 3:0. Ipak, starteg "parnog valjka" je oprezan uoči duela sa Voždovcem koji je posle dve pobede vezao dva remija, sa TSC-om i Čukaričkim.

- Raduje me dosadašnji učinak protiv Voždovca, ali ne želim da pričamo o tome jer je svaka utakmica za sebe. Voždovac je kvalitetan rival. U susretima sa njima nekada je bilo lako stići do pobede, ali nekada smo i teže dolazili do pobede. Protivniku je svaki bod neophodan u borbi za Evropu te verujem da će rizikovati i igrati bez kalkulacija.

Nama treba pobeda takođe. Ne očekujem defanzivni pristup rivala, mada ni da nas nešto posebno napadnu u odnosu na prethodne utakmice. Dešava se da menjaju formaciju, ali ne i način igre - kazao je Stanojević čiji je tim u prethodnih pet mečeva (računajući i Kup) upisao isto toliko trijumfa.

Osvrnuo se strateg Partizana i na pomenuti raspored Voždovca.

- Realno je da se Voždovac nada pobedama u tim duelima. Ekipa poput Voždovca može uvek da pobedi, pogotovo na svom terenu. Mi se nadamo da mogu da pobede barem našeg rivala. Ovo je plej-of i svako svakoga može da pobedi. Nije baš lako trijumfovati u svakoj utakmici.

Voždovac je ekipa koja može da unese pometnju u šampionskoj trci, radila je to i u prošlosti, a i način igre je takav da mogu da ostvare dobar rezultat. Mogu da izgube 0:3, ali i da pobede - zakjučio je Stanojević.

Duel je na programu od 16.30, a to će ujedno biti i poslednji meč ovog kola.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike