Ronaldo je progovorio o Mančester junajtedu! Sada je jasno da li želi da ostane u klubu (VIDEO)

14.05.2022

06:52

0

Autor: 24sedam

Iskusni Portugalac otklonio sve sumnje oko budućeg angažmana

Ronaldo je progovorio o Mančester junajtedu! Sada je jasno da li želi da ostane u klubu (VIDEO)
Tan2022-4-16_175058666_4 - Copyright Tanjug/AP/Jon Super

Kompletna rekonstrukcija, koja je neophodna Mančester junajtedu posle katastrofalne sezone, počela je postavljanjem Erika ten Haga na mesto menadžera.

Najveće promene desiće se u igračkom kadru, a jedno od ključnih pitanja svakako je ostanak ili odlazak Kristijana Ronalda.

Brojne su se priče pojavile, a iskusni Portugalac je ćutao i davao golove na utakmicama. Sada je rešio da je vreme da progovori, a tema je bio upravo novi menadžer, koji prema jednoj od verzija neće računati na Ronalda.

 

 

- Ono što znam o njemu je da je uradio fantastičan posao za Ajaks i da je iskusan trener. Moramo mu dati vremena. Stvari moraju da se promene onako kako on bude želeo. Nadam se da ćemo imati uspeha. Srećni smo i uzbuđeni, ne samo kao igrači, nego i kao navijači - ispričao je Kristijano za zvanični sajt Mančester junajteda, a onda jednom rečenicom najverovatnije poručio da nema nameru da napušta Old Traford:

- Želim mu sve najbolje i verujem da ćemo sledeće godine osvajati trofeje.

U sezoni koja je pri kraju, Junajted se ne može pohvaliti nikakvim ostvarenjima, a za to što je pri vrhu tabele najviše može da zahvali upravo Ronaldu, koji je na 39 utakmica u sezoni postigao 24 gola. U Premijer ligi igrao je na 30 mečeva i 18 puta se upisao u strelce, pa je treći strelac ovog takmičenja.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike