Ako moram da te išamaram, išamaraću te, ali o tome ćutim! Kavani "neće da priča" o sukobu sa Nejmarom

11.05.2022

19:00

0

Autor: 24sedam

Svađa Urugvajca i Brazilca oko izvođenja penala navodno je prešla u fizički sukob u svlačionici

Ako moram da te išamaram, išamaraću te, ali o tome ćutim! Kavani "neće da priča" o sukobu sa Nejmarom
profimedia-0500624658 - Copyright Profimedia

Fudbaler Mančester junajteda, urugvajski internacionalac Edinson Kavani najbolji fudbal igrao je za vreme boravka u Pari Sen Žermenu.

Od 2013. do 2020. bio je deo "svetaca" i na 200 utakmica postigao 138 golova. Kada su utim polako pristigli Mbape i Nejmar, Kavani je padao u drugi plan i na kraju napusti klub i otišao u Englesku.

Bilo je u to dobra pred rastanak raznih priča o sukobima u PSŽ, baš kao što ih kažu ima i danas, a jedna od najkontroverznijih svakako je ona o fizičkom obračunu Kavanija i Nejmara u svlačionici. Urugvajac i Brazilac posvađali su se za vreme utakmice oko toga ko će izvesti jedanaesterac, pa u svlačionici čak i potukli?!

O tome nijedan od njih, pa ni saigrači iz tog doba, nije javno pričao. Dobio je Kavani i direktno pitanje od novinara ESPN na tu temu, ali je rekao da nikada u životu neće pričati o onome što se događalo među četiri zida. Pa ipak... Ovo su reči Kavanija.

- U životu se, isto kao i u fudbalu, ponašam na isti način. Imam svoje principe od kojih ne odstupam. Što se desi u svlačionici ostaje u svlačionici. Ako moram da te išamaram, ja ću to uraditi u svlačionici i ta priča ostaje tu, u ta četiri zida - rekao je Kavani, pa se ogradio:

- Neće mi ići u prilog ako budem pričao o detaljima sukoba sa Nejmarom, šta se desilo i tako dalje. Ako neko drugi bude želeo da priča, ja tu ne mogu ništa da uradim. Za mene je to privatna stvar i ostaje za mene i one koji su bili tu. Stvari između igrača treba da ostanu u svlačionici. To je moj princip.

Nako svega što je Kavani ispričao samo su se podgrejale priče da je bilo fizičkog sukoba sa Nejmarom i da su radile "vaspitne" ćuške.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike