Ovo od Gvardiole niko nije očekivao: Odgovorio na napad Evre i razvezao jezik o trošenju para Liverpula i Junajteda

11.05.2022

10:39

0

Autor: 24sedam

Katalonac nije želeo da prećuti Francuzu teške optužbe da bira slabiće od igrača

Ovo od Gvardiole niko nije očekivao: Odgovorio na napad Evre i razvezao jezik o trošenju para Liverpula i Junajteda
pep1 - Copyright Profimedia

Objašnjenje Patrisa Evre da Mančester siti doživljava neuspehe u odlučujućim trenucima jer nema pravog lidera na terenu zato što menadžer Pep Gvardiola bira takve igrače da mu se ne bi narušio autoritet u svlačionici, konačno je dobio odgovor. Gvardiola je posle odgovora Francuzu rekao i šta misli o optužbama da njegov klub troši previše na pojačanja.

- Ne želim poznate ličnosti na terenu? Pa, ne slažem se Patris. Trebaju mi poznate ličnosti i dobri igrači na terenu. Nisam to pročitao, niti znam šta je rekao. Ali, imao sam dobre i neverovatne igrače u prošlosti, kao trener u Barseloni, Bajern Minhenu i ovde u Mančester sitiju. Mogao bih dati dobar spisak i tekst o njihovim ličnostima i karakterima - rekao je Gvardiola i nastavio da rešeta optužbu Francuza:

 

 

- Većina njih je osvajala svetska prvenstva, evropska prvenstva, Ligu šampiona i mnoge druge titule. Možda je Evra u pravu ili možda daje dobar povodo da se vrati u Mančester junajted i tamo radi. Možda sada postoji dobra šansa. Patris, da smo zajedno popili bismo pivo i pokazao bih ti ličnost i karakter mojih igrača koje trenutn imam u timu - naglasio je Gvardiola.

 

 

Katalonac je imao odgovor i za sve one koji tvrde da njegov klub neumereno troši novac na pojačanja.

- Liverpul i Junajted u prošlosti nisu imali više novca od ostalih timova? Sada napravimo transfer i ako stavimo Etihad na dres, odmah svi kažu "dobili su novac odatle", a kad isto urade Junajted i Liverpul onda kažu "sve je u redu, iz Amerike je”.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike