Sin mu bio u bolnici, a Zvezdin kapiten na golu! Ovo je Borjanova poruka Delijama posle velike porodične drame!

04.05.2022

11:50

0

Autor: 24sedam

Protiv Vojvodine je sačuvao mrežu

Sin mu bio u bolnici, a Zvezdin kapiten na golu! Ovo je Borjanova poruka Delijama posle velike porodične drame!
Copyright MN Press

Milan Borjan je sačuvao mrežu Crvene zvezde u jednom od derbija kola, protiv Vojvodine, a već u subotu ga očekuje novi rival. Reč je o niškom Radničkom.

- Još jedan težak meč u nizu je pred nama, ali vredno radimo kako bi obradovali sve navijače. Imamo puno poverenje stručnog štaba, i trudimo se da uvek ispunimo ono što od nas traže. Pokazujemo kvalitet iz utakmuice u utakmicu, i u sjajnoj smo formi.

Svaki meč do kraja je finale za sebe, i tako se i pripremamo. Atmosfera u ekipi je fantastična i zajedno idemo ka postavljenom cilju, a to je odbrana duple krune - kazao je kapiten i golman crveno-belih koji je uoči meča u Novom Sadu imao ozbiljnu porodičnu dramu.

Sin mu je bio u bolnici, a o svemu je pričala supruga Snežana. Ipak, Borjan je ostao sa saigračima i uradio ono što se od njega očekivalo.

Za duel sa Nišlijama, pozvao je i navijače.

- Sigurno je da sve ovo ne bi bilo moguće bez najboljih navijača. Iz meča u meč su naš dvanaesti igrač, bilo da igramo kod kuće ili u gostima. U Novom Sadu su napravili neverovatnu atmosferu, prepoznali su trenutak i dali nam krila kad je bilo najvažnije.

Nadam se da će i u subotu doći u što većem broju. Igramo dobar fudbal, i ne vidim zašto tribine ne bi bile ispunjene. Ostalo je još malo do kraja sezone, i ovim putem pozivam sve navijače da dođu u što većem broju, i pomognu nam da ostvarimo zajednički cilj - zaključio je Borjan.

Podsetimo, duel petog kola plej-ofa počeće u subotu, u 17 časova, a posle toga slede i dueli sa Napretkom, a zatim i sa Voždovcem. Prednost u odnosu na Partizan je dva boda, pa crveno-beli u odbrani titule drže sve u svojim rukama.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike