Zvezdaši, pažnja! Evo koliko koštaju karte za meč sa Radničkim, a morate da znate još jednu važnu stvar!

04.05.2022

10:50

0

Autor: 24sedam

Prednost u odnosu na Partizan je i dalje dva boda

Zvezdaši, pažnja! Evo koliko koštaju karte za meč sa Radničkim, a morate da znate još jednu važnu stvar!
20220416npDelije05 - Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu nastavljaju borbu za odbranu titule, a protivnik na stadionu "Rajko Mitić" biće niški Radnički. U susret meču petog kola plej-ofa, oglasio se i klub iz Ljutice Bogdana, vezano za ulaznice.

- Prodaja ulaznica onlajn počinje već sutra (četvrtak) od 12 časova, a svi zainteresovani do svoje karte mogu doći putem linka https://crvenazvezda.iticket.rs. Prodaja karata na blagajnama Marakane vršiće se u petak, u terminu od 10 do 18 časova, kao i na dan utakmice, od 10 časova pa sve do početka meča, u 17 časova - navedeno je na sajtu crveno-belih.

Cene su:

Sever: 300 dinara

Istok: 400 dinara

Zapad: 500 dinara

VIP Zapad: 1.000 dinara

VIP 1/VIP 2: 2.000 dinara

VIP Galerija: 3.000 dinara

Zvezda je takođe podsetila na akciju dobrovoljnog davanja krvi.

 

 

- Podsećamo vas da je u toku akcija dobrovoljnog davanja krvi pod nazivom "Crveno-bela krv" koja će trajati i sutra, i da svi oni koji se odluče za ovaj humani čin, kao zahvalnost dobijaju vaučer koji mogu zameniti za besplatne karte za utakmicu Crvena zvezda - Radnički Niš. Takođe, svi oni koji dobiju vaučer kao dobrovoljni davaoci krvi, treba da dođu do blagajne našeg stadiona, gde mogu zameniti vaučer za besplatnu kartu.

Ovim putem vas pozivamo da obezbedite svoju kartu na vreme, kako bi se izbegle gužve na blagajnama, jer su blagajnici dužni da zbog "e-fiskalizacije" uz svaku ulaznicu izdaju i fiskalni račun. Zvezdaši, dođite da zajedno bordimo naše momke u još jednom finalu u nizu! Vidimo se na Marakani - dodato je u saopštenju.

Podsetimo, u prethodnom kolu, Zvezda je slavila protiv Vojvodine i zadržala dva boda prednosti u odnosu na Partizan, a posle Radničkog u plej-ofu će igrati i sa Napretkom i Voždovcem.

Takođe će u polufinalu Kupa Srbije igraće sa Novim Pazarom.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike