Stankovićeve brige pred Radnički! Jednog špica mora da otpiše, a za jednog od najvažnijih igrača mora da pita lekare!

02.05.2022

15:44

0

Autor: 24sedam

Posle duela sa Nišlijama, crveno-bele čekaju i okršaji sa Napretkom i Voždovcem

Stankovićeve brige pred Radnički! Jednog špica mora da otpiše, a za jednog od najvažnijih igrača mora da pita lekare!
20220416mmStanko15(1) - Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde u Novom Sadu su napravili još jedan veliki korak u borbi za šampionsku titulu. Pobedili su Vojvodinu i sada imaju još tri meča do kraja Superlige. Sve drže u svojim rukama, s obzirom da imaju dva boda više od najbližeg pratioca ekipe Partizana.

U subotu (verovatno od 17 časova) na stadionu "Rajko Mitić" gostovaće Radnički iz Niša i već sada se zna da šef struke Dejan Stanković neće moći da računa na Milana Pavkova. Razlog je žuti karton koji je dobio na "Karađorđu".

Zvezdin napadač je krajem prvog poluvremena napravio faul za žuti karton, što je bio četvrti u Superligi ove sezone, a drugi u plej-ofu. Početkom drugog poluvremena, Stanković ga je preventivno izveo iz igre, kako ne bi dobio i crveni. Ušao je Ohi Omoijuanfo koji će sigurno biti prvi izbor u duelu sa Nišlijama.

I dok se na visokog napadača ne računa, Stanković mora da se nada da će Mirko Ivanić biti spreman. Posle meča u Novom Sadu, objasnio je da odličnog vezistu nije računao kako bi ga sačuvao, odnosno kako ne bi rizikovao.

- Rekao sam da imamo jednog igrača koji je pod znakom pitanja. Pričajući sa lekarima nismo želeli da rizikujemo jer je Ivanić odigrao 50 utakmica i ovo mu je prva koju preskače. Verovali smo da možemo i bez njega da napravimo rezultat.

Sad imamo dugačku nedelju i sigurno će se oporaviti za Radnički. Lakše je posle pobede na teškom gostovanju, jedan jan protivnik manje, još tri utakmice i znaš šta ti je činiti - objasnio je Stanković.

Posle duela sa Nišlijama, igraće sa Napretkom i Voždovcem.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike