Počinje prodaja ulaznica za Vojvodina - Zvezda! Ovo su cene, a ovo su termini

28.04.2022

09:57

0

Autor: 24sedam

Beogradski crveno-beli prvi na tabeli sa 88 bodova, a novosadski sedmi sa 42

Počinje prodaja ulaznica za Vojvodina - Zvezda! Ovo su cene, a ovo su termini
Veljko Simić - Copyright MN Press

Fudbaleri Vojvodine i Crvene zvezde odigraće u nedelju derbi četvrtog kola plej-ofa Superlige Srbije, a oba tima su se oglasila povodom prodaje ulaznica.

- Fudbalski klub Vojvodina obaveštava sportsku javnost i sve ljubitelje fudbala da će prodaja ulaznica za derbi meč 34. kola Super lige Srbije između Vojvodine i Crvene zvezde, koji će u nedelju, prvog maja, sa početkom u 17 časova biti odigran na stadionu "Karađorđe", zvanično početi u petak.

Ulaznice po ceni od 900 (zapad), 800 (istok) i 600 dinara (sever i jug) prodavaće se po sledećem rasporedu:

Petak: u prostorijama kompanije "GIGS TIKS" u tržnom centru "Pariski magazin" (Bulevar Kralja Aleksandra 12), od devet do 19:30 časova moći će da se kupe ulaznice za zapad, istok i jug.

Subota: u prostorijama kompanije "GIGS TIKS" u tržnom centru "Pariski magazin", od 10 do 16 časova moći će da se kupe ulaznice za zapad, istok i jug.

Nedelja: na blagajni između južne i zapadne tribine "Karađorđa", od 13 časova do početka utakmice moći će da se kupe ulaznice za zapad, na blagajni na istočnoj tribini (pored restorana "Ognjište"), od 13 sati do početka meča moći će da se kupe ulaznice za istok, na blagajni na južnoj tribini (pored nekadašnjih teniskih terena), od 13 časova do početka utakmice moći će da se kupe ulaznice za jug, u šopu navijača Vojvodine na zapadnoj tribini "Karađorđa", od 14 do 16.45 časova moći će da se kupe ulaznice za sever.

Fudbalski klub Vojvodina posebno napominje da je, iz bezbednosnih razloga i u dogovoru sa policijom, odlučeno da zapadna, istočna i severna tribina budu predviđene za navijače Vojvodine, dok je za gostujuće navijače predviđena južna tribina. Na zapadnu, istočnu i severnu tribinu stadiona neće biti dozvoljen ulaz osobama sa obeležjima FK Crvena zvezda.

Kapije stadiona biće otvorene dva sata pre početka utakmice, a fudbalski klub Vojvodina poziva sve gledaoce da na vreme obezbede svoju ulaznicu i ranije uđu na stadion, kako bi se izbegle bespotrebne gužve prilikom ulaska, kao i da svoj klub bodre sportski i u duhu fer-pleja, izbegavajući bilo kakvo nedolično i neprikladno ponašanje - navedeno je na sajtu "stare dame".

Ulaznice će moći i da kupe navijači Crvene zvezde. Cena karte je 600 dinara, a prodavaće se na blagajni stadiona "Rajko Mitić", u petak i subotu od 10 do 18 časova.

- Pred četom Dejana Stankovića je još nekoliko utakmica, a podrška na svakom susretu je od neprocenjivog značaja za naš tim. Tokom jeseni je bilo vrlo neizvesno u Novom Sadu, uspeli smo da pobedimo domaću Vojvodinu rezultatom 2:1, a upravo će nam vaša podrška biti neophodna da ponovimo takvo izdanje i približimo se još korak do titule.

Vidimo se na Karađorđu - navedeno je na sajtu beogradskih crveno-belih.

Podsetimo, uoči ovog duela Zvezda je prva sa 88 bodova, dok je Vojvodina sedma sa 42.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike