Jović doživeo najveće poniženje na godišnjicu svoje majstorije koja je zaledila navijače Intera (VIDEO)

15.03.2022

09:45

0

Autor: 24sedam

Srbin ispao iz svih Anćelotijevih kombinacija, a pre tri godine u isto vreme Evropa je pričala o njemu

Jović doživeo najveće poniženje na godišnjicu svoje majstorije koja je zaledila navijače Intera (VIDEO)
luka - Copyright Profimedia

U objašnjenjima statusa Luke Jovića trener Real Madrida Karlo Anćeloti uporno je ponavljao svoje zadovoljstvo Srbinom ističući da je jedini njegov problem forma "najbolje devetke sveta" Karema Benzeme.

U međuvremenu se nešto promenilo. Nije više Benzema prepreka Jovićevoj sreći, jer za njega više nema mesta ni na klupi. Sinoć je na Majorki bio prekobrojan. Od 26 igrača koji su krenuli iz Madrida na tribinama je završio treći golman Fuidijas, prehlađeni Militao ostao je u hotelu i još za srpskog centarfora nije bilo mesta među 23 igrača.

Pre njega su očekivano bili Azar, Asensio i Bejl, ali i Isko i Marijano Dijaz, pa ovaj podatak samo govori da za Jovića nema sreće u Real Madridu i da će on biti samo jedan od srpskih igrača koji se nisu snašli po dolasku na Santjago Bernabeu (Predrag Spasić, Rambo Petković , Perica Ognjenović, pa i Milan Janković).

Jovića je baš sinoć sustigla ironija sudbine, jer je u isto vreme pre tri godine dizao Evropu na noge svojom partijom protiv Intera u Ligi Evrope.

Tog proleća Jović je odveo Ajntaht do polufinala protiv Čelsija, a još se prepričava kako je u 5. minutu otresao štopera Intera Stefana De Fraja i onda lobom preko Samira Handanovića doneo prolaz "orlovima" u narednu rundu.

Sve ovo zato dodatno boli, jer Jović iz nekog razloga šansu ne dobija, a vreme prolazi...

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike