Jović postaje „milioner“? Ili „tobdžija“? Ovih pet klubova na leto bi mogli da kupe Srbina od Reala!

27.02.2022

16:12

0

Autor: 24sedam

Luka, po svemu sudeći, ne mora da brine za budućnost

Jović postaje „milioner“? Ili „tobdžija“? Ovih pet klubova na leto bi mogli da kupe Srbina od Reala!
Tan2021-12-4_22258784_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Alvaro Barrientos

Možda Luku Jovića u madridskom Realu ne cene dovoljno, možda mu za leto spremaju zahvalnicu za vreme provedeno na „Bernabeuu“, ali sve to nije uticalo da mladi srpski napadač padne u očima drugih evropskih giganata.

Naprotiv, već sada se spekuliše da pet klubova iz „Liga petice“ spremno čekaju početak predstojećeg letnjeg prelaznog roka kako bi pokucali na vrata „kraljevskog kluba“ u pokušaju da angažuju reprezentativca „orlova“.

Pojedini španski mediji donose informaciju o pet mogućih destinacija za nekadašnjeg Zvezdinog đaka, ukoliko čelnici Reala i Karlo Anćeloti donesu, po svemu viđenom dosad, očekivanu odluku o rastanku sa Srbinom. A, one nisu ni najmanje zanemraljive, naprotiv…

Ono što je, prema pisanju Španaca, izvesno jeste da Luku u svakom slučaju očekuje nastavak borbi u „ligama petice“. Dileme je jedino, da li ostati u Primeri, vratiti se u Bundesligu, ili okušati sreću u Premijer ligi ili Seriji A.

Ukoliko bi se odlučio za nastavak karijere na Pirinejskom poluostrvu, opcija bi mogla da bude Sevilja. Ka Italiji bi, navodno, pokušala da ga namami Atalanta, dok u redu iz Nemačke čekaju Herta i, posebno zanimljivo, Borusija iz Dortmunda.

Među klubovima kojima se trenutno licitira kao potencijalne naredne destinacije srpskog napadača nalazi se i jedno staro ime – Arsenal.

Podsetimo, londonski klub je tokom jaunarskog prelaznog roka pokušao Jovića da dovede na pozajmicu do kraja sezone, ali u tome nisu uspeli. Sada bi, prema informacijama iz Španije, mogli ponovo da zakucaju na vrata Reala, s tim što bi predstojećeg leta „tobdžije“ trebalo da donesu ponudu za otkup ugovora, za šta u Madridu očekuju između 20 i 30 miliona evra.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike