Večiti derbi na dlanu: Prenos 167. duela Zvezde i Partizana na TV Arena sport će biti za uživanje!

15.04.2022

14:39

0

Autor: 24sedam

Pripremljena su četiri studijska punkta, specijalni gosti, biće korišćeno 25 kamera, dronovi, kranovi, statistika…

Večiti derbi na dlanu: Prenos 167. duela Zvezde i Partizana na TV Arena sport će biti za uživanje!
KATA8937 - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Pred nama je novi spektakl - 167. prvenstveni okršaj Crvene zvezde i Partizana. Najveći meč srpskog fudbala, i gotovo sigurno duel čiji će pobednik jednom rukom zgrabiti šampionski pehar u Superligi Srbije.

Sve nagoveštava da nas u subotu, 16. aprila od 18.00 časova (TV Arena 1 Premium), na stadionu "Rajko Mitić" očekuje novi fudbalski praznik. Dan za uživanje.

Kako bi svima onima koji se ne nađu na stadionu Crvene zvezde ugođaj bio potpun, TV Arena sport će još jednom pomeriti standarde u prenosima sportskih dešavanja u Srbiji.

Celokupan program posvećen novom okršaju dva najpopularnija kluba u zemlji počeće dva sata pre početka utakmice i biće nastavljen po njegovom okončanju, uz četiri studijska punkta. Prenos će biti realizovan sa 25 kamera, dva drona, kranovima i dodatnom opremom koja se koristi tokom utakmice Lige šampiona.

Specijalno za ovu priliku adaptirana su četiri studijska punkta, a u jednom od njih gosti voditelja Ivana Radulovića biće Dragan Mladenović i Marko Nikolić.

Gosti kod Gorana Svilara i Ognjena Draškovića će biti Milan Biševac, Ljubinko Drulović i Darko Tešović, dok će se sa lica mesta javljati Jovana Guzijan, Filip Stanić i Nemanja Paunović, koji će razgovarati sa akterima utakmice. Marina Sekulić će analizirati taktiku sa Milošem Veselinovićem, a sam "večiti derbi" će prenositi Miloš Milićević i Minja Vukićević.

Gledaoce najbolje sportske televizije u ovom delu Evrope očekuje veliki broj zanimljivih priloga i sagovornika, uz detaljnu statistiku svih dosadašnjih utakmica Crvene zvezde i Partizana. Takođe, prvi put u istoriji po okončanju nekog meča Superlige Srbije, pored uobičajene statistike biće izneti podaci o pretrčanim kilometrima igrača obe ekipe.

Dok navijači budu napuštali stadion u Ljutice Bogdana, gledaoci širom regiona će moći da čuju prve utiske aktera 167. "večitog derbija", kako kroz direktan prenos konferencija za medije, tako i putem obraćanja igrača u miks zoni ispred svlačionica, dok će sudijski ekspert i standardni gost TV Arena sport, Zdravko Jokić biti zadužen za analiziranje eventualnih spornih situacija.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike