Sjajna vest! Liga šampiona utorkom dostupna svima na Areni Cloud!

12.04.2022

18:24

0

Autor: 24sedam

Jednokratni paket košta 3,99 evra

Sjajna vest! Liga šampiona utorkom dostupna svima na Areni Cloud!
index - Copyright Printscreen/TV Arena sport

Odlična vest stiže za ljubitelje fudbala, a vezana je za prenose najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja, Lige šampiona.

Naime, Arena Cloud prvi put na tržištu omogućava korisnicima da prate utakmice elitnog UEFA takmičenja, bez potpisivanja ugovora ili plaćanja mesečne pretplate.

Printscreen/TV Arena sport
 

Utorak je dan kada ljubitelji Lige Šampiona razmišljaju kako i gde da isprate utakmice, a Arena Cloud nudi rešenje, kupovinom jednokratnog paketa po ceni od 3,99 evra korisnicima je omogućen pristup Arena Premium kanalima za vreme trajanja utakmice. Sve što je neophodno je da se na mobilnoj aplikaciji kupi "karta" za obe utakmice i već od 20 časova korisnici mogu na svim ostalim podržanim smart uređajima da uživaju u četvrtfinalu Lige Šampiona.

I već prvog utorka (sutra), možete da uživate u dva prenosa, a reč je o revanšima četvrtfinala Bajerna i Viljareala, odnosno Reala i Čelsija. Podsetimo, u prvom meču, "žuta podmornica" je slavila sa 1:0, a "los blankosi" protiv prvaka Evrope sa čak 3:1.

Arena Cloud je dostupna kako na mobilnim telefonima, tako i na računarima i podržanim Smart TV uređajima. Ukoliko želite da uživate u potpunom sportskom sadržaju, koji uključuje utakmice Lige Šampiona, Lige Evrope, Serie A, La lige, Ligue 1, kao i najbolje regionalne košarkaške AdmiralBet ABA lige ili najbolje svetske košarkaške NBA lige, u ponudi su i Silver i Gold paket koji otključavaju sav sadržaj poptuno neograničeno.

Neophodno je napomenuti da na Arena Cloud od avgusta stiže i Premier liga, najjače fudbalsko klupsko takmičenje.

Arena Cloud televizija dostupna je svim korisnicima u regionu i to bez ugovorne obaveze, uz mogućnost plaćanja platnim i kreditnim karticama. Kupovina paketa se vrši kroz mobilnu aplikaciju, a nakon toga korisnici mogu da se loguju i na druge uređaje.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike