Zvezda na derbiju za čistu desetku! Katai i ekipa spremni za pobedu!

14.04.2022

13:59

0

Autor: 24sedam

Najbolji igrač crveno-belih naoštren pred duel sa Partizanom

Zvezda na derbiju za čistu desetku! Katai i ekipa spremni za pobedu!
20210919mmKatai01 - Copyright MN Press

Prvenstveni večiti derbi, 167. po redu, na programu je u subotu (18.00, TV Arenasport).

Kako se bliži taj dan "praznika srpskog fudbala" tako je među navijačima i igračima temperatura sve veća i veća.

Sprema se taktika, treneri razmišljaju kako da prevare rivala, radi se punom parom.

Ulogu favorita, iako je to u duelima Crvene zvezde i Partizana uvek nezahvalno pričati, prd ovaj derbi imaju crveno-beli.

Em su domaćini, em su prvi na tabeli Superlige, em su dobili poslednji duel sa crno-belima. Uz to su u odličnj seriji u našem prvenstvu.

- Od starta prolećnog dela šampionata ostvarili smo maksimum, devet od devet pobeda, polako idemo ka cilju koji smo zacrtali prvo u julu, a potom ga potvrdili u januaru na samom okupljanju - izjavio je najbolji fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai uoči 167. večitog derbija, pa dodao:

- Mnogo je izazova pred nama u plej-ofu, a prvi je večiti derbi. Meč čiji se pobednik nikada ne zna unapred, ali smo odmah nakon Radničkog krenuli sa pripremom za derbi i siguran sam da ćemo biti spremni za najveću utakmicu u srpskom fudbalu. Stručni štab na čelu sa Dejanom Stankovićem detaljno radi na svakom segmentu igre kako bi ponovili prošlogodišnji uspeh - rekao je Katai za klupski sajt.

Velika prednost Crvene zvezde reebalo bi da leži i u činjenici da se utakmica igra na stadionu Rajko Mitić.

- Igraćemo ponovo pred našim navijacima što će nam predstavljati veliku prednost, ali svakako da se nećemo opuštati ni u jednom trenutku. Više puta sam govorio da samo "Delije" mogu da naprave neverovatnu atmosferu. Važna je pobeda pre svega i da zadržimo prvo mesto, nije bitno ko će postići pogodak, imamo igrače koji svojim induvidualnim kvalitetom mogu da doprinesu pozitivnom rezultatu. Takođe, ne posmatramo situaciju na tabeli, još ništa nije gotovo, imamo još sedam utakmica do kraja sezone, a svaka će biti finale za nas - zaključio je Katai.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike