Krstajić razočaran u Izraelu: Još me testiraju, a navijači traže da ostanem, već sam pokazao da znam posao

14.04.2022

07:48

0

Autor: 24sedam

Srbinu još nije saopšteno da li ide ili ostaje u Makabiju

Krstajić razočaran u Izraelu: Još me testiraju, a navijači traže da ostanem, već sam pokazao da znam posao
krstajić - Copyright Profimedia

Srpski trener Mladen Krstajić ne krije da je razočaran statusom u klubu i time što mu uprava Makabija Tel Aviva još nije saopštila da li računa na njega i za sledeću sezonu. 

Makabi TA u plej-of fazi još nema pobedu, a posle dva remija dogodio im se i treći u derbiju (1:1) protiv lidera na tabeli Makabija iz Haife. Primljeni gol u 93. minutu najverovatnije je ubio i poslednju nadu da bi žuti mogli da završe trku kao prvi na tabeli.

- Ne mogu da kažem da nisam razočaran. Razgovarao sam sa ljudima u klubu, mislim da smo sve urađeno na terenu i van njega, morali da preduzmemo. Dokazali smo da je bilo neophodno i da znamo to dobro da radimo - rekao je Krstajić i dodao:

- Moram da budem iskren i da kažem da nismo srećni zbog toga, jer osećam da smo još na testu. Svi kažu da treba da ostanem u Makabiju, čak i navijači koje srećem. Već sam umoran od pričanja o ovome. Ja sam jednostavan čovek i daćemo sve od sebe. Čak i ako ne ostanemo, napustićemo Izrael na lep način.

Srbin je stigao u Makabi u zimus, potpisavši ugovor do kraja sezone, uz dogovor da će tokom proleća sesti za sto za upravom kluba i dogovoriti dalje korake. Očigledno da je te razgovore očekivao ranije, a njih još nema.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike