Nije mi bogat rečnik, ali nisam glup da ne razumem šta o nama misli Gvardiola! Simeone ne želi objašnjenja od Katalonca

14.04.2022

07:19

0

Autor: 24sedam

Treće poluvreme na madriskom "Vanda Metroplitanu" obeležili treneri

Nije mi bogat rečnik, ali nisam glup da ne razumem šta o nama misli Gvardiola! Simeone ne želi objašnjenja od Katalonca
Dijego Simeone - Copyright Profimedia

Trener Atletiko Madrida Dijego Simeone objasnio je kako vidi Pepa Gvardiolu i njegov stav o igri "jorgandžija" u prvom meču protiv Mančester sitija na Etihadu. Katalonac je tada izjavio da nije lako probiti odbranu tima koji izađe u formaciji 5-5-0 kao što je bio Simeoneov, da bi posle revanša rekao da time nije mislio da vređa protivnika. Siti je prošao u polufinale zahvaljujući pobedi na svom terenu rezultatom 1:0.

- Nemam razloga da dajem mišljenje, niti da ocenjujem da li neko govori dobro ili loše. Veoma pametni ljudi sa velikim fondom reči mogu uz reči hvale, da pokažu koliko te preziru. Mi, kojima leksika nije toliko bogata, nismo toliko glupi da ne razumemo - rekao je Simeone.

Profimedia
Rahim Sterling u klinču sa Stefanom Savićem

Gvardiola je sinoć zatražio od novinara da sa razumevanjem prenose njegove reči:

- Nemojte da se ogrešite! Nisam kritikovao Atletiko. Rekao sam da je uvek teško napadati tim koji se odlično brani. Nisam očekivao ništa drugo od Atletika u revanšu, bio je to poptuno drugačiji meč - rekao je pomirljivo menadžer Sitija.

Simeone kao da sinoć posle meča nije želeo da prihvati pravdanje druge strane.

- Imam prioritete u životu. Prvo je pobeda. Onda je da budemo ponosni na ono što radimo. Imamo izvanredne navijače koji guraju tim i reaguju na ono što smo pokazali. Ponosan sam na ono što je Atletiko. Mi smo igrali na svoj način, možda dobro ili loše za one kojima se ne sviđamo, ali mi bili takmičari - zaključio je Argentinac.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike