Krstajić isprozivao zemljaka i Hrvata: Đorđe i Stipe spavali jedno poluvreme

20.03.2022

11:39

0

Autor: 24sedam

Trener Makabija nezadovoljan remijem sa četvrtplasiranom ekipom Sakinom

Krstajić isprozivao zemljaka i Hrvata: Đorđe i Stipe spavali jedno poluvreme
Mladen Krstajić - Copyright MN Press

Nakon četiri pobede u nizu, ekipa Mladena Krstajića Makabi iz Tel Aviva odigrala je remi sa Bneji Sakinom - 0:0. Samo bod iz meča u kojem se računa pobeda, odvela je Makabi na treću poziciju pred start plej-of faze takmičenja.

Srpski stručnjak video je mnogo probleme u igri svog tima, a najviše u tome što su dvojica špiceva Đorđe Jovanović i Stipe Perica igrali slabo u prvom poluvremenu.

- Bili smo dominantni tokom cele utakmice. Trebalo je da budemo mirniji u prvom poluvremenu, ali su Jovanović i Perica prespavali celo prvo poluvreme. U drugom poluvremenu smo bili agresivniji i ulazili u situacije, ali nismo dali gol. Morate pokazati glad da biste iskoristili prilike. Ne možemo da živimo od utakmica koje su bile, svaki novi dan je najvažniji dan u životu. Samo nisu bili na terenu, bili su potpuno van igre. Dešava se da ne igrate dobro, ali morate da date maksimum u svakoj utakmici - rekao je Krstajić i onda se osvrnuo na igru golgetera:

Profimedia
Đorđe Jovanović

- Nije me briga koliko su postigli do sada, moraju da rade vredno jer su i golovi koje su postigli došli uz pomoć celog tima a ne samo zbog njih. Preuzimam odgovornost i sada imamo dve nedelje da radimo na tome.

Jovanović je od dolaska u Izrael iz Čukaričkog postigao pet golova u domaćenm prvenstvu.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike