Nestvaran podatak vezan za bivšeg defanzivca Partizana u dvomeču četvrtfinala Lige šampiona! A šta tek reći o Gvardioli!

13.04.2022

21:45

0

Autor: 24sedam

Stefan Savić završio učešće u elitnom takmičenju za ovu sezonu

Nestvaran podatak vezan za bivšeg defanzivca Partizana u dvomeču četvrtfinala Lige šampiona! A šta tek reći o Gvardioli!
Stefan Savić - Copyright Profimedia

Svega je bilo u revanš meču četvrtfinala Lige šampiona između madridskog Atletika i Mančester sitija. I razbijenih glava, i žestokih startova, koškanja i raspravljanja, pregršt žutih i jedan crveni karton, sudijska nadoknada drugog poluvremena od 12 minuta…

Na kraju, meč na stadionu „Vanda Metropolitano“ završen je bez pobednika (0:0), pa će u polufinalu elitnog takmičenja igrati „građani“ zahvaljujući minimalnoj pobedi u prvom meču na „Etihadu“.

Nije bio nimalo lak zadatak pred izabranicima Dijega Simeonea večeras. Morali su svim silama da se trude da postignu barem jedan pogodak, a sa druge strane da osiguraju svoju gol kako ne bi zapali u bezizlaznu situaciju u pokušaju da dođu do preokreta.

Zbog toga je poslednja linija „jorgandžija“ bila na velikim iskušenjima, a među defanzivcima crveno-belih posebno se, po jednom zaista nestvarnom podatku s obzirom na poziciju u timu (štoper), istakao crnogorski fudbaler Stefan Savić.

 

 

Naime, nekadašnji defanzivac Partizana tokom dvomeča sa ofanzivnim „aždajama“ Mančester sitija nije napravio nijedan prekršaj, dok je podvig za divljenje ostvario i menadžer „građana“ Pep Gvardiola koji je postao jedini trener u istoriji takmičenja sa devet učešća u polufinalima Lige šampiona.

 

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike