Bogdanov protivnik u naletu besa pogodio 16-godišnju devojčicu! Pogledajte kako je izgledao haos u Atlanti! (VIDEO)

14.04.2022

05:20

0

Autor: 24sedam

Preti mu kazna, koja može da ide do deset mečeva

Bogdanov protivnik u naletu besa pogodio 16-godišnju devojčicu! Pogledajte kako je izgledao haos u Atlanti! (VIDEO)
Tan2022-4-14_472962_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/John Bazemore

Šarlot je poražen u utakmici plej-ina NBA lige. Kao gost je poražen od Atlante našeg Bogdana Bogdanovića, ali je meč obeležio i incident u kojem je glavni akter bio Majls Bridžis.

Prvo je dobio dve tehničke greške, pa je zbog toga i izbačen iz igre. Nije mogao da se složi sa jednom od odluka sudija, pa je krenuo u raspravu. Arbitri su ga poslali u svlačionicu, a onda ga je jedan od navijača domaćina dodatno izbacio iz takta.

Nije mogao da podnese ruganje, pa je izvadio iz usta zaštitnu gumu za zube i bacio ka pomenutom fanu. Ali nije bio precizan, pa je pogodio ženu koja je bila pored.

Sada Bridžisu preti kazna od strane NBA lige. Očekuju se sankcije (moguće od pet do deset utakmica), ali pošto je sezona za Šarlot završena, biće primenjene u narednoj.

Ubrzo se oglasio i Bridžis, rekavši da je spreman na svaku kaznu.

- Bio sam uznemiren, zbog dobacivanja. I dopustio sam da me nadvlada narav. To je bilo potpuno pogrešno. Gađao sam momka koji je urlao na mene, ali sam pogodio devojčicu. Prihvatam odgovornost, kao i svaku kaznu koja mi bude izrečena - kazao je Bridžis i dodao da će kontaktirati devojčicu, izviniti joj se i "uraditi nešto lepo za nju".

Kako prenose lokalni mediji, reč je o 16-godišnjoj devojčici, ali identitet nije otkriven. Kako je izjavila, ona nije u prvi mah ni znala čime je pogođena. To je saznala tek naknadno, kada joj je pokazan snimak. 

Inače, meč je završen rezultatom 132:103, a u odlučujućem meču plej-ina, Atlanta će igrati protiv Klivlenda. Ako bude uspešna, u plej-ofu će igrati sa Majamijem.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike