Teri, Paljuka i NBA zverke kupuju Čelsi! Strašna ekipa stiže na Stamford Bridž

13.04.2022

16:41

0

Autor: 24sedam

Legendarni fudbaler, te visoki funkcioneri Bostona i Toronta spremili ponudu za londonski klub

Teri, Paljuka i NBA zverke kupuju Čelsi! Strašna ekipa stiže na Stamford Bridž
profimedia-0284810336 - Copyright Profimedia

Samo dan posle tragične eliminacije iz Lige šampiona, navijači Čelsija dobili su dobru vest.

Grupacija koju čine legendarni fudbaler i kapiten "plavaca" Džon Teri, jedan od menadžera Boston Seltiksa Stiv Paljuka i vlasnik/suvlasnik tri kluba iz Toronta - Mejpl lifsa (hokej), Toronto FC (fudbal) i Reptorsa (košarka), odnosno predsednik NBA odbora Lari Tanenbaum, spremili su ponudu za kupovinu kluba.

Sve ovo je potvrdio Paljuka, koji je otkrio i da će partneri u konzorcijumu biti nekadašnji izvršni direktor Diznija Bob Ajger i suosnivač Fejsbuka Eduardo Saverin, zajedno sa suprugom Elejn.

Tu su još i visoki funkcioner Golden Stejt Voriorsa, Los Anđeles Dodžersa, producent Peter Guber, osnivač "B kapital" Raž Ganguli i još nekoliko uglednih biznismena.

- Uveravam navijače Čelsija da ćemo Stiv i ja biti posvećeni podršci šampionskom klubu i da ćemo ulagati u stadion i akademiju, te žensku ekipu. Napravićemo veliku razliku u komunikaciji. Uzbuđen sam zbog moguće budućnosti za Čelsi - izjavio je Tandenbaum.

Paljuka je otišao i korak dalje i pozdravio podršku konzorcijuma "True Blues" koji želi da kupi 10 odsto akcija od novih vlasnika kako bi zastupljenost navijača u klubu bila zagarantovana.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike