Čelsijev velikan sa portugalske obale poslao upozorenje nasledniku: Kurte, ne čini to! (FOTO)

18.08.2021

14:10 >> 14:11

0

Džon Teri reagovao preko društvene mreže na najavu jednog transfera iz Čelsija

Čelsijev velikan sa portugalske obale poslao upozorenje nasledniku: Kurte, ne čini to! (FOTO)
Copyright Džon Teri, Frenk Lampard/Tanjug/John Walton/Pool via AP

Štoper Čelsija Kurt Zuma dobio je molbu od Čelsijeve legende da menja sredinu i ako to učini da nikako ne bude u skladu sa medijskim najavama da će otići u pravcu stadiona Totenhema.

Britanski Skaj Sport objavio je na Instagramu da bi francuski reprezentativac mogao da napusti Stamford bridž i da se uputi u komšiluk, u tabor londonskih “pevaca”, a Džon Teri, koji sa porodicom odmara u Portugalu očigledno je sa plaže reagovao na ovu vest:

Kurt Zuma/Printscreen

– Ne radi to, Kurt Zouma – napisao je Džen Teri u svom komentaru ove informacije, tagujući štopera Čelsija.

Ostaje da se vidi da li će Francuz poslušati savet svog slavnog prethodnika, iako ne treba potceniti trenutno raspoloženje Tomasa Tuhela da u štoperskoj liniji prednost imaju Danac Kristensen i Nemac Ridiger, a da će i Tijago Silva dobiti svoje minute kad bude potuno “fit”.

Džon Teri je posle igračke karijere u Čelsiju spustio zavesu odigravši jednu sezonu za Aston Vilu. Nakon toga prihvatio je poziv da se priključi stručnom štabu, da bi na kraju prošle sezone objavio da se povlači zbog želje da više vremena provede sa porodicom i prijateljima.

Teri planira da ova pauza protekne u stručnom usavršavanju, jer će obilaziti najbolje evropske klubove kako bi se upoznao sa radom najboljih trenera na kontinentu.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike