Zvezda se nekad borila protiv Mažića, sad Jovanovića: Ilievu nisu jasne žalbe rivala i greške na račun Partizana

13.04.2022

09:47

0

Sportski direktor crno-belih se dotakao žalbi Zvezde

Zvezda se nekad borila protiv Mažića, sad Jovanovića: Ilievu nisu jasne žalbe rivala i greške na račun Partizana
Ivica Iliev,direktor, FK Partizan 2812 2021 foto kaca (4) - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Predstojećeg vikenda nas očekuje 167. večiti derbi, a susret na Marakani će se igrati u subotu od 18 sati. Dugo se pričalo ko će deliti pravu na centru terena, a prema pisanju medija, odluka je pala na, u ovom trenutku verovatno najvoljeg srpskog arbitra, Srđana Jovanovića.

Iz tabora crveno-belih više puta su istakli da nisu zadovoljni njegovim suđenjem, a saopštenja su prethodnih dana izlazila iz oba beogradska rivala,

Sportski direktor Partizana, Ivica Iliev podsetio je na situaciju od pre pet godina, uoči susreta koji može da reši šampionsku trku ove sezone, te se oglasio nakon otvorenog pisma Crvene zvezde, selektoru reprezentacije Srbije, Draganu Stojkoviću Piksiju, u kome su tražili da Jovanović bude izuzet.

Podsetio je Iliev da su tada tražili i izuzeće Milorada Mažića.

- Uvek sam za najboljeg. Zar nije logično? Sećate li se, nekad su se 'isti' borili da ne sudi Mažić, tad ubedljivo najbolji. Sad ponovo? Ne kapiram kuda idemo, za šta se zalažemo - napredak, istinu, fer-plej ili prljavštinu? Čovek poslednji derbi odsudi spektakularno, jedina sporna situacija - da li je penal posle igranja rukom Erakovića, nema veze, Partizan pruži podršku jer vidi da je kvalitetan. I oni, sad, protiv njega? Kuda ide ovo ludilo? Pa, ti pritisci, u jednom trenutku stvarno su urodili plodom, posle - sve greške na štetu Partizana - rekao je sportski direktor crno-belih, prenosi Sportski žurnal.

Večiti derbi je na programu u subotu, 16. aprila, s početkom od 18 časova.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike