Od ovoga bolje ne može! Srđan Jovanović sudi 167. večiti derbi

11.04.2022

10:26

0

Autor: 24sedam

Najbolji srpski sudija deliće pravdu na utakmici Crvena zvezda - Partizan, saznaje TV Arena sport

Od ovoga bolje ne može! Srđan Jovanović sudi 167. večiti derbi
derbi - Copyright MN Press

Jedno pitanje je rešeno, sudija 167. večitog derbija koji je na programu u subotu (18.00), biće najbolji srpski sudija Srđan Jovanović, prenosi TV Arena sport.

Najcenjeniji srpski arbitar pre toga će biti deo sudijskog tima na meču Real - Čelsi.

Čelnici elitnog ranga takmičenja u Srbiji odlučili su da Jvanović dobije priliku da deli pravdu na utakmici pred koju se u srpskom fudbalu diglo mnogo prašine.

Crvena zvezda uoči početka plej-ofa ima dva boda više od Partizana, pa bi prvo kolo doigravanja u dobroj meri moglo da utiče na dalji tok šampionata.

Inače, Jovanović je do sada delio pravdu na dva prvenstvena i jednom derbiju u Kupu, u kojima je dva trijumfa ostvarila Crvena zvezda, a jedan tim iz Humske.

Kuriozitet za prvenstvene mečeve je taj što su oba duela rešena rezultatom 2:0 za domaćina, a glavni arbitar je pokazao po sedam žutih i jedna crveni karton na oba susreta. Prvo je 2019. godine u pobedi crno-belih u Humskoj isključen Miloš Vulić, a u februaru tekuće godine na stadionu "Rajko Mitić" kapiten Partizana Saša Zdjelar, dok je prošlogodišnje finale kupa završeno trijumfom Zvezde nakon izvođenja jedanaesteraca.

Srđan Jovanović je danas trebalo da sudi meč 30. kola Superlige Srbije između Napretka i Metalca (TV Arena 3 Premium), ali kako je dobio poziv da bude četvrti arbitar na sutrašnjem meču četvrtfinala Lige šampiona između Reala i Čelsija (21.00, TV Arena 1 Premium), zameniće ga Miloš Milanović.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike