Delije i Grobari su čekali ovu vest! Zna se tačno kada će Zvezda i Partizan odigrati novi večiti derbi! Tada će se odlučiti i o tituli!

04.04.2022

15:20

0

Autor: 24sedam

Posle ovog kola znaće se i definitivni poredak na tabeli

Delije i Grobari su čekali ovu vest! Zna se tačno kada će Zvezda i Partizan odigrati novi večiti derbi! Tada će se odlučiti i o tituli!
cz3 - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Za vikend pred nama planirano je poslednje kolo uoči početka plej-ofa i plej-auta, a poznate su i satnice utakmica Superlige Srbije.

Kako je objavljenu na portalu TV Arena sport koja će prenositi i sve utakmice, i Crvena zvezda i Partizan će svoje mečeve 30. kola igrati u nedelju. Prvo će na teren izaći branilac titule koji će od 17 časova (TV Arena 1 Premium) dočekati Radnički 1923.

Može da se kaže da ekipa Dejana Stankovića sve drži u svojim rukama. Ako pobedi, bez obzira na učinak crno-belih (trenutno su u bodovnom egalu) u plej-of će ući kao prvi na tabeli. Ako i tada budu izjednačeni, Zvezda će biti prva zbog boljeg međusobnog skora.

Kada je reč o Partizanu, od 19.05 (TV Arena 1 Premium) će gostovati gradskom rivalu, Čukaričkom, koji trenutno vodi nekadašnji kapiten kluba iz Humske, Saša Ilić.

Oko 21 čas trebalo bi da dobijemo izgled samog vrha tabele, ali tek u ponedeljak ćemo dobiti sve učesnike plej-ofa jer se igraju tri možda bitna u Kruševcu, Surdulici i Novom Sadu.

Za sada je poznato pet sigurnih učesnika plej-ofa (Crvena zvezda, Partizan, Čukarički, Radnički Niš i TSC), kao i pet učesnika plej-auta u borbi za opstanak (Spartak, Radnički 1923, Proleter, Metalac i Novi Pazar). Ostale nepoznanice biće razjašnjene u kolu koje je na programu od subote do ponedeljka, kao i konačni poredak.

Takođe je određena satnica novog večitog derbija. To je 18 časova, 16. aprila. Jedino što se u ovom trenutku ne zna je gde će se igrati, da li na stadionu "Rajko Mitić" ili u Humskoj. To zavisi od redosleda uoči plej-ofa. Prvoplasirani tim biće domaćin, a ishod ovog meča verovatno će odlučiti o šampionu.

Podsetimo, u prethodnom koji se igrao na "Marakani" slavila je Zvezda.

Superliga, 30. kolo:

Subota, 9. april

Spartak - Kolubara 16.00

Mladost - Radnički Niš 18.30

Nedelja, 10. april

TSC - Voždovac 14.00

Crvena zvezda - Radnički 1923 17.00

Čukarički - Partizan 19.05

Ponedeljak, 11. april

Napredak - Metalac 16.00

Radnik - Novi Pazar 16.00

Vojvodina - Proleter 18.30

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike