Zvezda zove posle "petarde" u Nišu! Da Marakana bude što punija!

03.04.2022

07:52

0

Autor: 24sedam

Meč nacionalnog kupa zakazan za sredu

Zvezda zove posle "petarde" u Nišu! Da Marakana bude što punija!
0MAR56 - Copyright MN Press

Posle ubedljive pobede u Nišu, nad Radničkim u utakmici Superlige Srbije, fudbalere Crvene zvezde očekuje i utakmica četvrtfinala Kupa Srbije.

U sredu na stadionu "Rajko Mitić" će gostovati TSC, a već danas počeće i prodaja ulaznica. Ali samo onlajn, a svi zainteresovani do svoje ulaznice mogu doći putem linka https://crvenazvezda.iticket.rs.

Prodaja karata na blagajnama stadiona vršiće se u utorak u terminu od 10 do 18 časova, kao i u sredu, na dan utakmice, od 10 časova do početka meča, u 18.30.

Cene ulaznica su: sever 300 dinara, istok 400, zapad 500, VIP zapad 1.000 dinara, VIP 1 i VIP 2, 2.000, a VIP galerija 3.000.

Na sajtu crveno-belih objavljen je i kraći apel.

- Naši fudbaleri beleže sjajne partije u svim takmičenjima i silovito idu ka odbrani duple krune. Upravo zato, neophodno je da tribine Marakane budu ispunjene u što većem broju i na meču protiv TSC-a - navedeno je na internet stranici branioca trofeja u nacionalnom kupu.

Ostali parovi su Partizan - Loznica, Rad - Vojvodina i Novi Pazar - Metalac. Posle toga, narednog vikenda biće odigrano i 30. kolo, poslednje pre početka plej-ofa i plej-auta.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike