Svaki partizanovac se pita kad će Fejsa da zaigra! Evo odgovora iz prve ruke!

03.04.2022

04:54

0

Autor: 24sedam

Iskusni vezista se posle 11 godina vratio u Humsku

Svaki partizanovac se pita kad će Fejsa da zaigra! Evo odgovora iz prve ruke!
Fejsa - Copyright FK Partizan/Sandić foto

Ljubomir Fejsa se u januaru vratio u Partizan, ali još nije zaigrao, niti se to ni nazire. S obzirom da se od povratnika u Humsku mnogo očekivalo, često se postavlja pitanje kada će se i pojaviti na terenu. Šef stručnog štaba crno-belih Aleksandar Stanojević već je bio pitan za status Fejse, a pitanje je dobio i uoči meča sa TSC-om.

- Ne znam. Videćemo. Zavisi od njega, videćemo kako bude izgledao ovih dana. Pričaću sa njim, pa ćemo da odlučimo - rekao je Stanojević o Fejsi za TV Arena sport.

Podsetimo, iskusni vezista je tokom zimskih priprema zadobio lakšu povredu, ali se ispostavilo da oporavak, traje i traje.

Stanojević je na primer, u najavi meča Lige konferencija sa Fejenordom, pre 20-ak dana rekao da je "daleko od ekipe, od 18, od treninga, od svega".

Fejsa je sa Partizanom osvojio tri prvenstva i dva kupa, posle čega je karijeru nastavio u Olimpijakosu. Tada je doživeo tešku povredu prednjih ukrštenih ligamenata, ali je ipak nastavio sa peharima gde je vezao tri nove titule, a potom još četiri sa Benfikom u Portugalu.

U Partizan se vratio posle 11 godina, u međuvremenu je bio u Oilmpijakosu, Benfiki, Alavesu i Al Ahliju, a važi za fudbalera koji "pod obavezno" osvaja trofeje.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike