Rangnik otvoreno rekao šta su problemi Mančester junajteda i kad će doći lepši dani na Old Traford

04.04.2022

12:27

0

Autor: 24sedam

Nemac iskren u skeniranju tima

Rangnik otvoreno rekao šta su problemi Mančester junajteda i kad će doći lepši dani na Old Traford
Tan2021-12-5_1751537_0 - Copyright Tanjug/AP/Jon Super

Iza Mančester junajteda je još jedna sezona prepuna razočarenja. Izostaće trofeji, sa sedmog mesta plasman u Ligu šampiona ne deluje baš kao jednostavan posao, a pri svemu tome ni bolja budućnost nije tako blizu.

Tako barem kaže menadžer Ralf Rangnik u intrervjuu zvaničnom sajtu:

- Biće potrebno vreme pre nego što budemo mogli da izgradimo šampionski tim. To se može dogoditi tek za 18 meseci, i već sam jasno stavio do znanja menadžmentu koji su naši zahtevi za pojačanja - rekao je Nemac.

Tanjug/AP Photo/Matt Dunham
 

- Mančester siti i Liverpul su stvarani pet ili šest godina. Svi su dovedeni igrači su se razvijali prema planu trenera i njegovom načinu igre. Rekao sam menadžmentu šta mora da se desi u timu. Onda ćemo se vratiti naš DNK, brzinu, fiziku, tempo. Šta nam treba? Ekipi ne trebaju tehničari, treba nam više fizičke snage.

Rangnik ne preporučuje sebe kao reformatora:

- Moramo da donesemo ispravne i jasne odluke o tome kuda želimo da idemo: kakve igrače, kakvog trenera, a zatim, u svakom prelaznom roku, da pokušamo da izvučemo najbolje što možemo. Nije komplikovano, moguće je. moramo to da uradimo. Možda će nam trebati dva ili tri prelazna roka i situacija će se promeniti.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike