Mogu li Kejn i Maradona u istu rečenicu? Francuz izrekao fudbalsko svetogrđe

04.04.2022

10:18

0

Autor: 24sedam

Čuveni fudbaler Njukasla i Totenhema izgubio meru uporedivši legendarnog Argentinca i engleskog centarfora

Mogu li Kejn i Maradona u istu rečenicu? Francuz izrekao fudbalsko svetogrđe
hari kejn - Copyright Tanjug/AP

Čuveni francuski fudbaler David Žinola izazvao je lavinu komentara navijača na društvenim mrežama uporedivši kapitena Totenhema Harija Kejna i legendarnog Dijega Armanda Maradonu. Za Žinolu su ova dva fudbalera iz razlitih epoha veoma slični, što je za mnoge fanove Argentinca bio klasičan primer izrečenog fudbalskog svetogrđa.

- Novi plejmejker Sparsa je Hari Kejn. On je sada kao novi Dijego Maradona. Duga dodavanja, kratka dodavanja, on ima sve - rekao je Žinola.

Francuz koji je igrao za Totenhem i Njukasl u Premijer ligi rekao je za Skaj sport da bi Kejn morao da razmisli o napuštanju "pevaca".

 

 

- Ako u budućnosti bude imao bilo kakvu ponudu da igra za klub koji će osvajati trofeje, tamo bi morao da ode. Na kraju karijere, ono što gledate, to je spisak trofeja koje imate.

Od početka sezone Kejn (28) je postigao 22 gola i sedam asistencija u 42 utakmice u svim takmičenjima. Prošlu godinu je završio kao najbolji dodavač Premijer lige, sa 17 asistencija. Zahvaljujući pobedi nad Njukaslom, Totenhem se vratio među prva četiri tima na tabeli, sa istim brojem bodova kao i petoplasirani Arsenal, ali dve utakmice više od "tobdžija".

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike