Kad Vidić pokazuje, fudbal je prost kao pasulj! Legenda Zvezde i Junajteda engleskom novinaru objašnjavala taktiku na tanjiru (FOTO)

31.03.2022

18:57

0

Autor: 24sedam

Srpski defanzivac je stekao status kultne ličnosti u klubu sa "Old Traforda"

Kad Vidić pokazuje, fudbal je prost kao pasulj! Legenda Zvezde i Junajteda engleskom novinaru objašnjavala taktiku na tanjiru (FOTO)
vidić - Copyright Profimedia

Nemanja Vidić je odavno kultna ličnost među navijačima Mančester junajteda. Srpski defanzivac koji je bio i kapiten velikana sa "Old Traforda" je bio deo slavne generacije koju je vodio takođe legendarni Aleks Ferguson. Zato je i zaslužio da bude sagovornik Endija Mitena, urednika magazina navijača (fanzina) Mančester junajteda.

Miten je doputovao u Beograd i našao se sa Vidićem.

- U Beogradu. Sreo sa čovekom za koga kažu da je igrao za Crvenu zvezdu. Sećate li se nečega o njemu? Opsednut je taktikom i pokazivao je različite sisteme igre koristeći srpski pasulj umesto igrača - napisao je Miten na Tviteru.

Inače, Miten je izdao 11 knjiga, a piše i za poznati magazin ForForTu (FourFourTwo), kao i za Atletik, GQ, Skaj, Bi Bi Si...

Vidić je tokom karijere igrao i za Spartak iz Moskve, kao i za Inter, a pričalo se i da ima ambicije da postane predsednik Fudbalskog saveza Srbije.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike