Nemanja Matić otkrio tajnu svlačionice Junajteda! Kakav će biti kraj turbulentne sezone?

31.03.2022

14:32

0

Autor: 24sedam

Velikan iz Mančestera trenutno nije na mestu koje vodi u Evropu

Nemanja Matić otkrio tajnu svlačionice Junajteda! Kakav će biti kraj turbulentne sezone?
Nemanja Matić - Copyright Tanjug/AP

Nisu u Mančester junajtedu očekivali da će se u završnici sezone grčevito boriti za odlazak u evropska takmičenja. Nadali su se mnogo boljem plasmanu, ali trenutna situacija na tabeli Premijer lige govori da su šesti i da im je Liga šampiona baš daleko, odnosno da im visi nastup u bilo kom UEFA takmičenju.

Engleski velikan je u problemima, a srpski internacionalac Nemanja Matić otkriva da bi ostanak ispod četvrte pozicije bio katastrofalan za klub.

U intervjuu za TalkSport Matić je otkrio kakvo je stanje u svlačionici "crvenih đavola".

- Kao što znate, mi nismo u idealnoj poziciji u ligi i atmosfera nije fantastična. Moramo da ostanemo fokusirani i da verujemo u sebe jer želimo da završimo među prva četiri tima. Atmosfera u našoj svlačionici će zavisiti od toga. Ukoliko završimo na nekoj od prve četiri pozicije, to će biti dobro jer ćemo... Ne mogu da kažem da ćemo biti srećni, bićemo zadovoljni - rekao je Nemanja, a onda prokomentarisao i šta će se desiti ukoliko ne ostvare cilj:

- Ako ne uspemo, to će biti jedna veoma tužna svlačionica.

Da će do mesta među prva četiri biti veoma teško doći jasno je svima, posebno kada se zna da u ovom trenutku četvrtoplasirani Arsenal ima četiri boda više i utakmicu manje od Junajteda.

- U našoj svlačionici ima mnogo dobrih fudbalera, igrača koji imaju pravi pristup i svi moramo da znamo da je pritisak u Mančester junajtedu veliki. Ralf Rangnik je iskusan menadžer, a mi radimo naporno da bi mu olakšali posao. Jasno je da nemamo najbolje rezultate, ali on radi najbolje što može i mi se trudimo da pratimo njegove ideje. Treba nam samo da pobeđujemo mečeve, da osvajamo bodove iz utakmice u utakmicu - ocenio je srpski as.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike