Stanojević otkrio zbog čega je kasnio meč u Humskoj! Nikome nije u interesu da VAR ne radi, a često se dešava!

02.04.2022

14:17

0

Autor: 24sedam

Trener Partizana pohvalio igrače

Stanojević otkrio zbog čega je kasnio meč u Humskoj! Nikome nije u interesu da VAR ne radi, a često se dešava!
20211031mmStanoj11 - Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana trijumfalno su se vratili obavezama u nacionalnom šampionatu. Posle dvonedeljne reprezentativne pauze, crno-beli su na stadionu u Humskoj savladali TSC 2:0 i zadržali priliku da se na kraju ligaškog dela sezone nađu na prvom mestu.

- TSC je igrao odlično danas, bili su bolji od nas u periodu igre u kojem smo mi postizali golove. Svesni smo toga, odlična su ekipa, koja igra dobro i u usponu su. Moramo biti srećni što smo danas pobedili, mislim da nismo imali problema u smislu da su nam stvarali šanse, ali su dominirali. Mogu biti zadovoljan jer je ovo 26. pobeda u 29 utakmica, veliki respekt mojim igračima, nije lako pobeđivati, pogotovo jer je bio izvanredan protivnik – kazao je trener „valjka“ Aleksandar Stanojević za TV Arena sport“ posle meča.

Početak duela u Humskoj kasnio je nekoliko minuta, a Stanojević je otkrio koji je bio razlog tome.

- Desilo se da nije radio VAR, a iz hiljadu razloga nikome nije u interesu da tako bude. Mi nismo hteli iz respekta prema protivniku da pravimo probleme, želeli smo da igramo normalno, ali ovo se prečesto dešava – kazao je Stanojević.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike