Dolazak Srbina jedna od vesti dana u Hrvatskoj! Bivši fudbaler Partizana potpisao za Rijeku!

01.04.2022

14:30

0

Autor: 24sedam

Denis Stojković predstavljen u klubu s Kvarnera

Dolazak Srbina jedna od vesti dana u Hrvatskoj! Bivši fudbaler Partizana potpisao za Rijeku!
20200809mmStojko04 - Copyright MN Press

Jedna od sportskih vesti dana u Hrvatskoj, dok se čeka žreb grupa za predstojeći Mundijal u Kataru, je novo pojačanje Rijeke. Klub s Kvarnera u petak je predstavio nekadašnjeg fudbalera Partizana Denisa Stojkovića.

Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije pojačaće ofanzivni deo tima nekadašnjeg hrvatskog šampiona u finišu nikad neizvesnijeg nacionalnog šampionata, a na promociji je istakao zadovoljstvo prilikom koja mu se ukazala.

- Znao sam da je Rijeka veliki klub i pre dolaska. Sviđa mi se grad, ljudi, u svlačionici su me odlično prihvatili. Spreman sam da igram gde god treba, ovo je za mene nova prilika da se borim i dajem sve od sebe – kazao je mladi srpski fudbaler.

Podstimo, Stojković je fudbalsku azbuku naučio u mlađim kategorijama Juventusa, da bi se nešto kasnije preselio u redove gradskog rivala Torina. Posle epizoda u LASK-u i Olimpiji stigao je na Topčidersko brdo, gde je sa Partizanom potpisao profesionalni ugovor na dan svog 18. rođendana.

Ipak, u Humskoj se nije izborio za značajniju rolu, odigrao je samo sedam utakmica i posle godinu dana se vratio u omladinski tim Torina, iz kojeg je stigao u Rijeku.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike