Provokator Džaka je morao da se oglasi! Kapiten Švajcarske komentarisao duel sa Srbijom, uz samo jednu sliku i tri reči (FOTO)

01.04.2022

20:46

0

Autor: 24sedam

Na prethodnom Mundijalu je bilo 2:1 za Švajcarce

Provokator Džaka je morao da se oglasi! Kapiten Švajcarske komentarisao duel sa Srbijom, uz samo jednu sliku i tri reči (FOTO)
Granit Džaka - Copyright Profimedia

Fudbalske reprezentacija Srbije i Švajcarske opet će odmeriti snage na jednom Mundijalu. Tako je bilo pre četiri godine u Rusiji, a tako će biti i krajem ove godine u Kataru. Duel dva nacionalna tima zakazan je za 2. decembar.

Podsetimo, u Rusiji je bilo 2:1 za Švajcarce koji su slavili posle preokreta. Ali ovaj meč će ostati upamćen i po provokacijama pojedinih igrača, pre svega onih koji su poreklom sa Kosova i Metohije. Najviše Granit Džaka i Džerdan Šaćiri.

Tada su pokazivali dvoglavog orla, simbol takozvane Velike Albanije.

Upravo se Džaka koji je sada kapiten oglasio posle današnjeg žreba, porukom na Instagramu. Uz sliku grupe u kojoj su i Brazil i Kamerun, napisao je i "nije tako loše...". Dodao je i emotikon koji namiguje.

: Printscreen/Instagram/granitxhaka
 

Podsetimo, Srbija će prvo igrati protiv Brazila 24. novembra, a 28. novembra sledi duel sa Kamerunom, a potom i verovatno odlučujuća utakmica sa Švajcaskom zakazana za 2. decembar.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike