Predsednik FIFA na ivici suza: Ovo je tužna situacija za svu našu decu!

01.04.2022

06:43

0

Autor: 24sedam

Đani Infantino uoči žreba za Mundijal otvorio dušu i pričao o aktuelnom fudbalskom trenutku

Predsednik FIFA na ivici suza: Ovo je tužna situacija za svu našu decu!
Đani Infatino - Copyright Profimedia

Predsednik Svetske fudbalske federacije (FIFA) Đani Infantino izuzetno emotivno preživljava aktuelnosti u svetu najvažnije sporedne stvari na svetu.

Uoči večerašnjeg (18.00) žreba za Svetsko prvenstvo u fudbalu Infantino je priznao da se veoma loše oseća zbog činjenice da njegova Italija drugi put zaredom neće učestvovati na Mundijalu.

Italijani su u polufinalu baraža na svom terenu poraženi od Severne Makedonije sa 1:0 golom Aleksandra Trajkovskog u poslednjim trenucima susreta.

Predsednik Svetske fudbalske federacije (FIFA) Đani Infantino izuzetno emotivno preživljava aktuelnosti u svetu najvažnije sporedne stvari na svetu. Uoči večerašnjeg (18.00) žreba za Svetsko prvenstvo u fudbalu Infantino je priznao da se veoma loše oseća zbog činjenice da njegova Italija drugi put zaredom neće učestvovati na Mundijalu. Italijani su u polufinalu baraža na svom terenu poraženi od Severne Makedonije sa 1:0 golom Aleksandra Trajkovskog u poslednjim trenucima susreta. - Stvarno mi se plakalo. Za sve Italijane je to mnogo tužno, već drugo svetsko prvenstvo bez nas. Ako se kvalifikujemo za naredno to će biti 12 godina odsustva - otvorio se Infantino u izjavi za Rai Sport. Baš kao i svako dete na svetu u fudbal se zaljubio gledajući upravo uspehe reprezentacije... - Sećam se svetskih prvenstava 1978. i 1982. godine. To su stvari zbog kojih se zaljubite u fudbal. Ovo je tužna situacija za italijansku decu, ali samo 32 reprezentacije mogu da se kvalifikuju za Svetsko prvenstvo. Zasad... - najavio je "između redova" proširenje Mundijala u budućnosti prvi čovek FIFA.

- Stvarno mi se plakalo. Za sve Italijane je to mnogo tužno, već drugo svetsko prvenstvo bez nas. Ako se kvalifikujemo za naredno to će biti 12 godina odsustva - otvorio se Infantino u izjavi za Rai Sport.

Baš kao i svako dete na svetu u fudbal se zaljubio gledajući upravo uspehe reprezentacije...

- Sećam se svetskih prvenstava 1978. i 1982. godine. To su stvari zbog kojih se zaljubite u fudbal. Ovo je tužna situacija za italijansku decu, ali samo 32 reprezentacije mogu da se kvalifikuju za Svetsko prvenstvo. Zasad... - najavio je "između redova" proširenje Mundijala u budućnosti prvi čovek FIFA.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike