Problemi u Vojvodini: Korona, povrede i arbitar za koga su tražili da im više ne sudi

05.11.2020

12:11

0

Autor: D. B.

Klub iz Novog Sada igra sutra protiv Metalca u Gornjem Milanovcu

Problemi u Vojvodini: Korona, povrede i arbitar za koga su tražili da im više ne sudi
Copyright MN Press

Nekoliko je problema u redovima drugoplasiranog tima Superlige uoči sutršnjeg meča sa zahuktalim Metalcem iz Gornjeg Milanovca.

Pročitajte još: Lalatović: A zašto se Vojvodina ne bi borila za titulu?

Iz Vojvodine, uoči prvog meča ova dva tima još od 2017. godine, su objavili da imaju dosta problema sa povredama (Simić i Topić), a da je Bojić oboleo od koronavirusa.

Uz sve to meč će suditi Novak Simović, koji je klubu iz Novog Sada sudio u prvom kolu protiv TSC-a posle čega su crveno-beli tražili da ovaj arbitar ne bude više delegiran za njihove mečeve.

– Simović je dobar i kvalitetan sudija. Jesmo tražili da nam više ne sudi, ali eto, delegiran je opet. Ipak, mislim da neće biti problema, već da će ovaj meč odraditi pošteno, onako kako treba. Ko bude bolji, neka pobedi – objasnio je pomoćni trener Vojvodine Vidak Bratić.

Bratić je otkrio i da Vojvodina neće napuštati Novi Sad tokom reprezentativne pauze.

– Nećemo putovati nigde, već ćemo ostati kod kuće, gde nam je najlepše i najbolje. U FC „Vujadin Boškov“ u Veterniku imamo sve uslove i tamo uživamo, tako da nema potrebe da idemo bilo gde – objasnio je Bratić.

Meč između Metlaca i Vojvodine igra se sutra od 18 časova na stadionu Metalaca u Gronjem Milanovcu, uz prenos na Arena sport 1.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike