Partizan želi Natha i sledeće sezone u timu! Počeli pregovori sa kapitenom Izraelaca

29.03.2022

09:29

0

Autor: 24sedam

Ponuda crno-belih na stolu Natha

Partizan želi Natha i sledeće sezone u timu! Počeli pregovori sa kapitenom Izraelaca
20211028ivPartizanMetalac42 - Copyright MN Press

Uprava Partizana i Bibars Natho započeli su pregovore oko produženja ugovora. Ovu informaciju za 24sedam potvrđuje i menadžer kapitena reprezentacije Izraela Dragan Milojević, koji kaže da je na stolu ponuda crno-belih.

- Dobili smo uslove! E, sad, šta će dalje biti, videćemo. Mislim da je u ovom trenutku najvažnije to da i Partizan želi da produži saradnju sa Nathom, a i da Natho ima želju da nastavi karijeru u Partizanu! Pregovore nastavljamo kada se on vrati sa okupljanja reprezentacije - rekao je Milojević.

Natho u 32. godini nije u igračkom dobu, kada se može očekivati da će od sledećeg transfera i klub profitirati, ali njegovo prisustvo u timu tokom ove sezone pokazuje da je dragocen igrač za crno-bele. Dosad je postigao devet golova i šest puta je asistirao, a nepogrešiv je kao izvođač penala odakle ima stoodstotan učinak - 19/19.

MN Press
Rikardo i Natho

Moguće da bi brojke bile bolje da nije imao brojne probleme sa povredama od starta sezone i da pri kraju godine nije morao pomoć da potraži od hirurga. Uprkos svemu tome, među crno-belima je prevladalo mišljenje da zaslužuje novi ugovor, pa se tako našao u grupi od desetak igrača kojima ističe ugovor i nailazi na želju rukovodstva kluba da mu produže boravak.

- Ostaje nam da definišemo uslove i trajanje novog ugovora. Ponoviću, Nathu i njegovoj porodici je lepo u Beogradu i Partizanu, a to je za ovaj trenutak najvažnija činjenica - zaključio je Milojević.

Partizan je dosad pronašao zajednički jezik sa golmanom Nemanjom Stevanovićem, a procurela je i informacija da su započeti pregovori sa Milošem Jojićem. Ostaje da se vidi šta će biti ostalim igračima kojima ističu ugovori: Slobodanom Uroševićem, Aleksandrom Miljkovićem, Ivanom Obradovićem, Nemanjom Miletićem, Bojanom Ostojićem i Lazarom Markovićem.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike