Celo telo mi se treslo kad mi je Nole rekao "Jori, legendo"! Japanac opisao svoj novi susret sa idolom (VIDEO)

29.03.2022

07:51

0

Autor: 24sedam

Japanski teniser ponovo živi i trenira u Srbiji kako bi ispunio svoj san da postane teniski profesionalac

Celo telo mi se treslo kad mi je Nole rekao "Jori, legendo"! Japanac opisao svoj novi susret sa idolom (VIDEO)
nole - Copyright Instagram printscreen

Kad Japanac sretne svog idola u Beogradu zbog kojeg je po drugi put u Srbiji, onda počne da mu se trese telo od uzbuđenja!

Na ovaj način je čuveni Jori Jošida, teniser iz Japana, opisao svoj susret sa Novakom Đokovićem zbog kojeg se ponovo nalazi u Srbiji i vredno trenira kako bi ispusnio svoj san i postao teniski profesionalac.

Jorijev susret sa Đokovićem dogodio se juče u teniskom centru na Dorćolu, a najbolji teniser sveta koji je već upoznao svog velikog fana u Tokiju pre nekoliko godina, prepoznao ga je i oslovio sa "Jori, legendo". Kako je to on doživeo, može se videti i na kratkom klipu koji je postavio na Instagram nalog:

 

 

 

- Hvala puno, Nole! Ja ne mogu da verujem! Ja dođem ovde, Srbija, zato što oću da budem kao ti, i ja dođem u tvoj tenis centar i ti treniraš... I ja vidim, i ja pričam ... I ti kažeš "Jori, ledžend! Jori, ledžend"...  Ne mogu da verujem! Ti si najbolji - pričao je u kameru Jori Jošida.

Jošida je kao strastveni teniser i Noletov navijač uspeo da nagovori oca da ga pusti u Srbiju na tenisko usavršavanje i te 2011. godine izabrao je da živi i trenira u Pančevu.

Žarko je želeo da dobije priliku da zaigra sa Đokovićem, ali mu se ta želja ispunila tek u Tokiju 2019. godine kada je Nole došao na tamošnji ATP turnir.

Kao uspomena na ovaj susret ostao je ovaj video na Novakovom Instagramu, pogledajte:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

Jori je posle jučerašnjeg susreta zapisao još:

- Danas se dogodilo čudo... Uspeo sam da ponovo sretnem Đokovića igrom slučaja. Nazvao me je "Jori legenda" kada smo razgovarali zajedno. Celo telo mi se treslo. Ostao sam bez reči jer sam veoma uzbuđen. Hvala mojoj porodici, Kenshinu, mojoj devojci, mojim prijateljima, mojim sponzorima Stvarno si mi ulepšao dan Nole - napisao je Jošida.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike