Natho umalo teže povređen u Surdulici: Izraelci odahnuli posle vesti da će im kapiten igrati i sa jednom nogom

22.03.2022

10:11

0

Autor: 24sedam

Najbolji igrač Partizana dobio jak udarac od Mitoševića

Natho umalo teže povređen u Surdulici: Izraelci odahnuli posle vesti da će im kapiten igrati i sa jednom nogom
natho - Copyright FK Partizan

Jedan od najboljih fudbalera Partizana Bibars Natho stavio se na raspolaganje nacionalnom timu Izraela u nemačkom gradu Hajdelbergu za naredne dve prijateljske utakmice sa Nemačkom 26. marta i tri dana kasnije protiv Rumunije u Netanji.

Natho se zbog udarca dobijenog od Vuka Mitoševića u Surdulici prvo javio lekarima reprezentacije, a novinari koji prate selekciju Izraela dobili su informaciju da će kapiten zaigrati "makar i sa jednom nogom".

Natho oseća bol u mišiću i sasvim sigurno neće biti spreman za 90 minuta protiv Nemaca, mada teško je setiti se i u Partizanovom dresu kada se zadržao celu utakmicu na terenu, osim one u Subotici protiv Spartaka kada je postigao gol odluke sa penala.

FK Partizan
Bibars natho u duelu sa Mihajlom Oreščaninom

Za nove probleme Natha zaslužan je duel sa defanzivnim veznim igračem Radnika, za koga je sudijski ekspert na Arena Sport TV Zdravko Jokić sinoć u analizi rekao da je zaslužio "narandžasti" karton. Faul na ivici isključenja za koji sudija Miloš Milanović nije pokazao ni žuti-.

- Ne bi bilo dobro da mu se ovakvi propusti dešavaju na internacionalnim mečevima. Jasno se vidi kako Mitošević udara po levoj cevanici Natha i vidi se pokret noge posle dobijenog udarca. Ovakav start je zaslužio sankciju - rekao je Jokić.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike